Haberler

Batı Karadeniz'in İncisi"Nde Tatilci Bereketi

"Batı Karadeniz'in İncisi" olarak bilinen Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki otel ve pansiyonlarda, bayram tatili öncesinde yüzde 100 doluluğa ulaşıldı.

" Batı Karadeniz'in İncisi" olarak bilinen Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki otel ve pansiyonlarda, bayram tatili öncesinde yüzde 100 doluluğa ulaşıldı.

İstanbul ve Ankara'ya yakınlığı, 38 kilometrelik plajı ile yerli ve yabancı turistlerin göz bebeği olan ilçede, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla yoğunluk yaşandı.

Akçakoca Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan yoğunluğun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yaklaşık bir ay öncesinden yoğunluk için hazırlık yaptıklarını anlatan Yemenici, "Akçakoca'da bayram tatilinin daha ilk gününde, sahillerde ve otellerde yüzde 100 doluluk oranına ulaştık. İnşallah bayram boyunca bu yoğunluk sürecek, bayram sonrasında da bir yoğunluk bekliyoruz. Bayrama hazırız, bayram ile birlikte sezona da tüm hazırlıklarımızı yaptık."

Bayram öncesinde ilçeye yerli ve yabancı turistlerin geldiğini aktaran Yemenici, ilçe nüfusunun şu an itibarıyla 5 kat arttığını vurguladı.

Yemenici, bayram boyunca yoğunluğun artarak devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ama seçimde bir azalma olacağını düşünüyoruz. Seçimden sonra aynı hızla sezonun devam edeceğini düşünüyoruz. Emniyet ve jandarma ekiplerimiz sahillerde güvenliği sağlamak için hazırlıklarını tamamladı. Sahillerimizde herhangi bir sıkıntı olmayacak. Belediye ölçeğinde de boğulma vakalarına karşı cankurtaran ekipleri hazır bulunuyor, işletmelerimizin de kendi güvenlik tedbirleri de mevcut."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Batı Karadeniz Akçakoca Düzce Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title