Haberler

Suudi Arabistan'da Bikinili Kadınlar Yüzünden Maçların Geç Yayınlanması Gündemde

Güncelleme:

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupasına katılan Suudi Arabistan, bikinili kadınlar yüzünden maçları geç yayınlamayı düşünüyor.

Dünya Kupası'na katılan Suudi Arabistan'ın turnuva yayınları esnasında televizyona yansıyacak bikinili ya da "uygunsuz" kıyafet giyen kadınları sansürleyeceği iddia edildi. Daha önce dünyaca ünlü güreş organizasyonu olan WWE'de kadın güreşçilerin görüntülerini yayınladığı için özür dileyen Suudi hükümetinin bu sefer fotoğrafları ve videoları silebileceği düşünülüyor.

BİKİNİLİ TARAFTARLAR SUUDİLER İÇİN SIKINTI

Dünya Kupası kameramanlarının oyun sırasında kalabalığın içindeki çekici kadınlara odaklandığı biliniyor ancak Suudi Arabistan bu tür çekimleri canlı yayın sırasında kesmek için nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor.

YAYIN ERTELEME YOLUNA GİDEBİLİRLER

Kendileri de kupaya katıldığı için yayın yapmama seçeneğini kullanamayan Suudi Arabistan'ın nasıl bir tedbir alacağı merakla bekleniyor. Ülkenin bikinili kadınları ekranda göstermemek için yayın erteleme yoluna gidebileceği de konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Spor Dünya Haberler

500

Yorumlar (161)

CAHİLLER:

Bir kadının şehvetli bir şekilde dans edip erkeklerinde kadını bir obje misali seyretmesi İslamiyette yasak olmasına rağmen dansözlük Türklere Araplardan geçmiştir. Araplar İslamiyeti dört dörtlük yaşamıyor. Arabistanda ki uygulanan yönetim şekli İslam Hukuku değildir.

309
25
yanıtYanıtla
Cahal:

Dansözler islamdan önce bile vardi kocum. Nerden geldi nereye gitti degil! Ne araplarin ne türklerin sucu.

yanıt1
yanıt0
Muhammet Emin:

tamamen haklı bu arapları niye bu kadar islamiyeti yaşayan tek millet gibi yansıttıklarını anlamak zor ama şunu da sölemek gerek osmanlı milletler olarak olsun devletler olarak olsun islamı en iyi yansıtmıştı eğer islamsa hoşgörüyse hayvana bilee haklar veren osmanlı daydı islam

yanıt0
yanıt1
CAHiLLER:

Merak etme cokta üzülme, araplarda biliyorlar hepsi insan in koydugu kurallar. . .

yanıt1
yanıt0
VATANDAS:

Ulan utanmaz Dansözlük taa cahiliye devrinde vardi ve Îslam Dini iloe insanliga düzen geldi yasaklandi. Uymayanlari örnek göstererk Arab düsmanligi ve Irkcilik yapmaya utanmiyormusun ? Hem Araplar türklere silah zoruylami dansözlügü bulastirdi cahil. Ac oku arastir biraz. 300 tane mal kafa cahil IRKCI da his arastirmadan okumadan sana begeni yapmis. Lafa gelincede Müslümaniz derler

yanıt2
yanıt3
YAZIKLAR OLSUN:

Arap''ların dansözlüğünü bilmem tek bildiğim iyi bir millet değiller. Kardeşlerinin kanlarında yüzerken Mısır''ı da Sudi Arabistanıda altın kaplamalı arabalarında Çölde Çay keyfi ile meşguller. Bunu belirtmek ne ırkçılık ne de düşmanlık. Malesef sadecegerçek. Suriye Yemen Filistin Gazze kan ağlarken yönetimlerinibir türlü değiştirme azminde olamaya basiretsiz millet. Allah''ın verdiğicevheri Sefa sürmek için kullanıp insanlık şöyle dursun kendi insanlarınafaydası olmayan millet.

yanıt3
yanıt0
YAZIKLAR OLSUN:

6 gün Savaşları''nda bir tek İsrail ile baş edemeyip kendi ırkına kendi din mensubuna sırt çeviren acizler acizi millet. Size bu bayram günü anca ve anca akıl versin Allahım diyebilirim. Bu basiretsizlik uykusundan yönetimleriniz kurtulamaz belki ama Arap halkını yönetenlerin Emperyalistlerin paspaslığını yapmasından belkihalk uyanabilirsiniz. Yoksa İslam aleminibırakın İnsanlık için geç olacak. Siyonizm tarafını tutan Müslüman devlet olabilir mi? Tabii HAYIR. AMA Malesef Arap yönetimleri OLUR.

yanıt1
yanıt1
YAZIKLAR OLSUNA CEVAP:

Biz iyi bir millet oldugumuzu her millete hakaret ederek onlari suclayarak göstermeye calisiyoruz. Biz iyi bir millet oldugumuz icin israili ilk taniyan devletiz. ïyi bir millet oldugumuz icin en fazla alkol tüketen bir Müslüman ülkeyiz !Kadinlara cinsel taciz ve siddet uygulamada sampiyon olarak iyi bir milletiz degilmi ama ?

yanıt2
yanıt0
YAZIKLAR OLSUN:

Konu Türk Milleti mi Oldu? Arakan dan Yemene Suriye ye Filistin E Afganistan a yardım elini uzatmaya çalışan KİM??? Çevresindeki ülkelere yardım eli uzatmaya çalışan kim? Hangi Arap devleti BM de sesini Türkiye kadar güçlü çıkarmaya çalışıyor. Hangi Arap devleti ABD ye karşı kafa tutmaya kalkıyor. Elimizde Petrol rezervi gibi kaynaklar yokken elindekini Arap''lar mı paylaşmaya kalkıyor, NEYİN KAFASINI NERDE YAŞIYORSAN CEVAP VERMEYE BİLE GEREK GÖRMÜYORUM ŞİMDİ ÇEKİL GÖLGE ETME. . .

yanıt0
yanıt2
bülentersoy:

dansözlük araplardan türklere geçmiştir yazmışsın kafana silahmı dayadılar etmeseydin dans sende sanki sen islamı usullere göre hareket ediyorsun dört dörtlük ümen ediyormuş gibi konuşuyorsun soyunmaktamı onlardan bize gecen bir gelenek

yanıt2
yanıt0
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title