Haberler

Kazada Ölen Çift ve Çocukları, Yan Yana Toprağa Verildi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki kazada yaşamını yitiren Havva (58)- Yusuf Kocaoğlu (74) çiftiyle çocukları Mustafa Ali Kocaoğlu' nun (13) cenazeleri yan yana toprağa verildi.

Antalya- Konya karayolunun Manavgat ilçesi Taşkesiği mevkiinde dün meydana gelen kazada, Yusuf Kocaoğlu yönetimindeki 07 B 1804 plakalı otomobille karşı yönden gelen Özkan Çetin yönetimindeki 06 GC 7286 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada, sürücülerden Yusuf Kocaoğlu ile eşi Havva Kocaoğlu olay yerinde, çocukları Mustafa Ali Kocaoğlu ise Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Diğer araçtaki sürücü Özkan Çetin, Cansu Demirkaya, Asiye Özkan ve Betül Asu Özkan da ambulanslarla götürüldükleri hastanede tedaviye alındı.

Kazada yaşamını yitiren Yusuf ve Havva Kocaoğlu ile çocukları Mustafa Ali Kocaoğlu için Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Taşlıca Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aksekili olan Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Daire Üyesi Yaşar Şimşek, Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Akseki Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa İsmet Uysal, eski Demokrat Parti (DP) Milletvekili Adil Aydın, DP İl Başkanı Hasan Ali Kalkan, İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Hasan Subaşı'nın da aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 kişi katıldı.

Kılınan namazın ardından Yusuf, Havva ve Mustafa Ali Kocaoğlu, Murtiçi Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Yusuf Kocaoğlu'nun Doğru Yol Partisi ve DP'den yaklaşık 30 yıl il genel meclisi üyeliği yaptığı belirtildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ali Özkan Çetin Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title