Haberler

2019 Fortnite Dünya Kupası Başlıyor, Herkes Katılabilir, Liyakat Önemli

2019'da 100 milyon dolar değerinde parayla ilk Fortnite Dünya Kupası gerçekleşiyor

Elemeler bu yıl sonuna doğru başlayacak ve herkes katılabilecek.

125 Milyon Kayıtlı kullanıcıya ulaşan Fortnite, Epic Games'in e-spor planlarının başında yer alıyor. Epic Games bugün Los Angeles'ta E3 etkinliğinde düzenlenen live celebrity-streamer ProAm tournament  Turnuvanın hepsinin Fortnite Dünya Kupası'nın bir parçası olacağını duyurdu.

Bu yılın başlarında ilan edilen ödül havuzu tam 100 milyon dolar. dünya genelinde organize edilecek yeni etkinlikler, bunlara çevrimiçi etkinlikler de dahil, tüm büyük yarışmalar 2019 Fortnite Dünya Kupası'nın bir parçası olacak.

2019 Fortnite Dünya Kupası Başlıyor

Burada önemli olan Epic Games'in Blizzard'ın Overwatch Ligi gibi e-spor liglerinden farklı olan bir yaklaşım sergiliyor. Fortnite Dünya Kupası için kesinlikle liyakat aranacak. Epic takım ve franschise satmayacak ve üçüncü taraf liglerininde bunu yapmasına izin vermeyecek.

Elemeler, bu yılın sonbaharında başlayacak ve Dünya Kupası 2019'un sonlarında başlayacak. Rekabetin FIFA Dünya Kupası gibi bir şey olup olmadığını bilmiyoruz; ancak Epic'in ilk rekabetçi e-spor serisine dev, gösterişli bir görünüm yapmayı planladığını söyleyebiliriz. Bu yüzden belki de; son Dünya Kupası düzinelerce üst düzey oyuncu içeren ve canlı yayın yapan nakavt tarzı bir turnuva olacak.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Los Angeles Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title