Haberler

Yediyıldız'ın Ramazan Bayramı Temasları

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Ramazan Bayramı münasebetiyle, Altınordu ilçesinde bayram namazı kılarak vatandaşlar ile bayramlaştı, ardından bayram münasebetiyle de çeşitli temaslarda bulundu.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, vatandaşlar ile kucaklaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Ramazan Bayramı münasebetiyle, bayram namazını Altınordu ilçesinde bulunan Ulu Camii'nde eda eden Yediyıldız ilk olarak yine aynı camide namazını kılan Ordu Valisi Seddar Yavuz ile bayramlaştı. Vali Seddar Yavuz ile bir süre sohbet eden Yediyıldız, cami cemaati ile kucaklaşarak, bayramlarını tebrik etti. Vatandaşlar ise Opr. Dr. Şenel Yediyıldız'ın bayramını tebrik ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından, Kabataş ilçesindeki bayramlaşma programına geçen Yediyıldız, hemşehrileri ile teker teker bayramlaşarak, bayramın sağlık, mutluluk ve hayırla geçmesini temenni etti. Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Yediyıldız, çocukların da bayramını tebrik ederek, çeşitli hediyeler ve oyuncak dağıttı.

Kabataş programının ardından Kumru ilçesine bağlı Fizme Mahallesi'ne giden Yediyıldız, burada asırlardır devam eden tarihi geleneksel Fizme Dereköy Bayram Şenlikleri'ne katıldı. Buradaki kalabalık ile de teker teker görüşüp Ramazan Bayramlarını tebrik eden Yediyıldız, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

"Güzel günlerin devam etmesi için istikrarlı olmak gerekiyor"

Buradaki programda konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, istikrarın devam edebilmesi için, 24 Haziran seçiminin öneminden bahsetti. Yediyıldız, "Bu güzel günlerimizin devam etmesi adına geleceğimizin daha güçlü ve güzel olması adına, istikrarlı olmak gerektiğine inanıyorum. Yapılan bu yatırımların devam etmesi adına istikrarın sürmesi gerekiyor. İstikrarlı oma adına İnşallah bundan sonra da aynı şekilde devam etmemiz lazım. Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu seçimlerde istikrarın devam etmesi gerekiyor. Çünkü memleketin her tarafın düşman dolu. Onları bertaraf etme adına birlik ve beraberliğimizin devam etmesi gerekiyor" dedi.

"Memleketimize ve milletimize yapılan bir sürü hizmetler var" diyen Opr. Dr. Yediyıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Daha da yapılması gerekenler var. O hizmetlerin devam etmesi adına, bundan sonra daha güzel hizmetlerin gerçekleşmesi adına, fındığımızın daha güzel hale gelmesi adına bu istikrarın devam etmesi gerekiyor. Kumru halkı geçmişte bu istikrarı sürekli devam ettirdi, bundan sonra da ettireceğine inanıyorum" - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ramazan Bayramı Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title