Haberler

Mısır - Uruguay: 0-1

STAT: Ekaterinburg Arena

HAKEMLER: Bjorn Kuipers, Sander Van Roekel, Erwin Zeinstra

MISIR: Shenawy - Ali Gabr, Hegazy, Ahmed Fathy, Mohamed Shafy, Hamed (Dk. 50 Morsy), Elneny, Abdalla, Trezeguet, Mohsen (Dk. 53 Kahraba), Warda (Dk. 82 Sobhi)

URUGUAY: Muslera - Jose Gimenez, Godin, Varela, Caceres, Bentancur, Nahitan Nandez (Dk. 58 Sanchez), de Arrascaeta (Dk. 59 Rodriguez), Matias Vecino (Dk. 87 Torreira), Luis Suarez, Cavani

GOL: Dk. 89 Gimenez ( Uruguay )

SARI KART: Hegazy (Mısır)

2018 FIFA Dünya Kupası A Grubu ilk hafta maçında Uruguay, Mısır'ı 1-0 mağlup ederek ilk maçından galibiyetle ayrıldı. 89'uncu dakikada Gimenez'in kaydettiği golle maçı kazanan Uruguay'da Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera, 90 dakika forma giydi. Mısır'da ter döken Kasımpaşalı futbolcu Trezeguet de 90 dakika sahada kaldı.

9'uncu dakikada gelişen Uruguay atağında Cavani'nin rakip ceza sahasının hemen dışından çektiği şutu kaleci El Essam kurtardı.

24'üncü dakikada Uruguay üstünlük şansını kaçırdı. Müsait pozisyonda ceza sahasında topla buluşan Suarez'in şutu auta çıktı.

29'uncu dakikada Uruguay, Vecino'un uzak bir mesafeden kaleyi yokladığı pozisyonda golü bulamadı. Vecino'nun şutu auta gitti.

İlk yarı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

46'ncı dakikada Cavani'nin havadan ceza sahası içeri gönderdiği topta Suarez kaleci ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı. Yıldız oyuncunun şutunu kaleci çeldi.

73'üncü dakikada Cavani'nin pasında Suarez ceza sahası içinde topla buluşurken, kaleciyi geçme çabası başarılı olmadı ve top Shenawy'de kaldı.

83'üncü dakikada Suarez'in pasında Cavani'nin ceza sahası yayı üzerinden yaptığı vuruşu kaleci kurtardı.

88'inci dakikada Cavani'nin kullandığı serbest vuruşta top direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

89'uncu dakikada Sanchez'in kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselerek kafa vuran Gimenez fileleri sarstı: 0-1.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Uruguay mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. - Ekaterınburg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Uruguay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title