Haberler

CHP'li Yılmaz'dan Agit Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Seçim Gözlem Misyonunun ara raporuna ilişkin, "Orada çarpıcı bazı tespitler söz konusu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Seçim Gözlem Misyonunun ara raporuna ilişkin, "Orada çarpıcı bazı tespitler söz konusu. Hükümetin bu tespitleri ve sorunları gidermek yerine onların üzerini örtmeye çalışması ve AGİT'i suçlamasını doğru bulmuyoruz." dedi.

CHP Ardahan İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Yılmaz, CHP'ye halktan yoğun bir ilgi olduğunu söyledi.

Partililere "Ne kadar küskün ve dargın varsa onlara ulaşalım." diye seslenen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Küskünleri yanımıza alalım. Daha da önemlisi lütfen şu kelimeyi duymak istemiyorum kimseden; mesela, 'Efendim bu AKP'lidir, HDP'lidir.' Arkadaşlar, bizler iktidara nasıl geleceğiz? Herkesi kucaklayacağız, herkesi bizden göreceğiz. CHP'ye bir akış var, bir yoğunluk var. Bunu görmüyor musunuz? Her yerde bir bayram var. İyi, güzel şeyler olacak."

Yılmaz, partililerin çok çalıştığını, kendisinin de hiçbir partiliyi mahcup etmeyeceğini anlatarak, 24 Haziran'da yaşanacak zaferin ardından hedeflerinin Ardahan Belediyesi olduğunu belirtti.

CHP'nin 24 Haziran'dan sona hükümet oluşturacağına yürekten inananlarla bayramlaştığını dile getiren Yılmaz, "Bundan sonraki süreçte en önemli şey sandık ve seçim güvenliği." ifadesini kullandı.

AGİT Seçim Gözlem Misyonunun ara raporu

Yılmaz, AGİT Seçim Gözlem Misyonunun Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi bağlamında hazırladığı ara rapora da değinerek, şunları kaydetti:

"AGİT ön raporu yayınlandı, orada çarpıcı bazı tespitler söz konusu. Hükümetin bu tespitleri ve sorunları gidermek yerine onların üzerini örtmeye çalışması ve AGİT'i suçlamasını doğru bulmuyoruz. Türkiye'de seçimle ilgili sıkıntıların olduğunu herkes biliyor. Her şeyden önce OHAL devam ediyor. OHAL'de sağlıklı bir seçimin yapılamayacağını herkes biliyor."

Sandık güvenliğinin sağlanmasıyla halkın zaferinin gerçekleşeceğini ifade eden Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Zafer halkın ve demokrasinin olacak. Gerçek manada millet ittifakı da o zaman şaha kalkacak. Türkiye'de yeniden umutlar yeşerecek, yeniden bahar yaşanacak, yeniden dönüşüm, değişim olacak. Türkiye'nin özlemleri, hasretleri yeniden devreye sokulmuş olacak. Türkiye yeniden canlanacak, kendine gelecek. Onun için sandık ve seçim güvenliği bu hafta içerisinde en çok önem vermemiz gereken konuların başında geliyor."

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ardahan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title