Haberler

    Arjantin-İzlanda Maçı Öncesi İlk 11'ler Belli Oldu

    Ronaldo ile birlikte dünyanın en iyi oyuncusu gösterilen Messi'li Arjantin sahne alıyor... Tangocular rakibi ise 2016 Avrupa Şampiyonası'nda büyük sürprize imza atan İzlanda...

    2018 Dünya Kupası'nda D Grubu'nun ilk maçında Arjantin, İzlanda ile kozlarını paylaşıyor. Ronaldo'nun dün gece İspanya karşısında hat-trick yapmasının ardından gözler ezeli rakibi (!) Lionel Messi'ye çevrildi...

    Otkrytiye Arena'da saat 16.00'da başlayacak karşılaşmanın hakemi ise Szymon Marciniak...

    İLK 11'LER:

    ARJANTİN: Caballero, Tagliafico, Mascherano, Rojo, Otamendi, Salvio, Biglia, Di Maria, Meza, Messi, Aguero

    İZLANDA: Haldorsson, Sverasson, Sigurdsson, Arnason, Mangusson, Gudmundsson, Bjarnason, G.Sigurdsson, Gunnarsson, Hllfredsson, Finnbogason
    Arjantin 3. şampiyonluğunun peşinde
    Dünya kupalarının en deneyimli takımlarından olan Arjantin, 17. kez bu  büyük organizasyonda boy gösterecek.
    1978'de Arjantin'de ve 1986'da Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası  organizasyonlarında şampiyonluğa ulaşan "Tangocular", Rusya'da üçüncü kez kupayı  havaya kaldırmayı hedefliyor.
    Katıldığı 16 Dünya Kupası'nda 77 maça çıkan Arjantin, 42 galibiyet, 14  beraberlik ve 21 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 131 gol atan Güney Amerika ekibi,  kalesinde ise 84 gol gördü.
    Arjantin son finalist

    Güney Amerika ekibi, Rusya'daki Dünya Kupası'na son finalist unvanı  ile katılıyor.
    Brezilya'nın ev sahipliği yaptığı bir önceki turnuvada finale yükselen  Arjantin, Almanya ile karşı karşıya gelmişti.
    Arjantin, 90 dakikası golsüz eşitlikle tamamlanan final maçını 113.  dakikada Mario Götze'nin attığı golle 1-0 kaybederek kupayı kaçırmıştı.
    İzlanda ilk Dünya Kupası'nda

    Dünya Kupası'na ilk kez katılan İzlanda, ilk maçında turnuvanın  şampiyonluk adaylarından Arjantin'in karşısına çıkıyor.
    İzlanda, Panama ile birlikte Dünya Kupası'nda ilk kez mücadele edecek  iki ekipten biri unvanını taşıyor.
    İzlanda, Avrupa elemelerinde Hırvatistan, Türkiye ve Ukrayna'nın  önünde grubunu lider bitirip, Dünya Kupası biletini alarak önemli bir başarıya  imza atmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Arjantin İzlanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title