Haberler

Denizli'de Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 9 Yaralı

Denizli’de 4 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Denizli'de 4 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Denizli- Antalya karayolu üzerinde Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Denizli'den Antalya istikametine giden Servet Demirci (40) idaresindeki 06 ATH 45 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Süleyman Güzel yönetimindeki 26 DY 681 plakalı araca çarptı. Ardından hızını alamayarak savrulan araç tekrar kendi şeridine girerek bu defa Murat Demirci'nin kullandığı 34 NU 1375 plakalı araca sonrasında ise Mustafa Güler'in kullandığı 66 JJ 155 plakalı araca çarparak durabildi. Kazanın ardından tam bir can pazarı yaşanırken bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler araç sürücülerinden Servet Demirci olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, hızlı bir şekilde diğer yaralılara müdahale ettiler. İtfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından araçlardan çıkarılan 3'ü çocuk 9 yaralı ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

"Bayram gezmesine çıkan ailede baba hayatını kaybetti"

Kazada hayatını kaybeden Servet Demirci'nin bedeni sıkıştığı otomobilden itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Ekiplerin yaptıkları incelemelerin ardından şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Servet Demirci'nin ailesiyle birlikte bayram gezmesine çıktığı ve Denizli'den, önce Antalya'ya ardından Konya'ya geçiş yapmayı planladıkları öğrenildi.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Denizli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title