Haberler

AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 24 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını belirterek,"1994 yılında Cumhurbaşkanımızı İstanbul'da belediye başkanı yaparak Türkiye'de dönüşümü başlatan İstanbul, 24 Haziran'da da yeni bir dönüşümün, yeni bir dirilişin başlangıcını...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 24 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını belirterek,"1994 yılında Cumhurbaşkanımızı İstanbul'da belediye başkanı yaparak Türkiye'de dönüşümü başlatan İstanbul, 24 Haziran'da da yeni bir dönüşümün, yeni bir dirilişin başlangıcını yapacak inşallah." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti'nin Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde, yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, yeni dönem için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Alanda bulunanların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Uysal, "Bugün ayrıca İstanbul bayramı. Bizim burada yaptığımız bayramı tüm Müslümanların yapabilmesi için hepimize görev düşüyor." diye konuştu.

Seçim sonrası Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçileceğini hatırlatan Uysal, "1994 yılında Cumhurbaşkanımızı İstanbul'da belediye başkanı yaparak Türkiye'de dönüşümü başlatan İstanbul, 24 Haziran'da da yeni bir dönüşümün, yeni bir dirilişin başlangıcını yapacak inşallah." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da Yenikapı Meydanı'na, yerli ve yabancı her türlü şer ittifakına karşı "Büyük Türkiye'nin güçlü lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız." demeye geldiklerini söyledi.

Güçlü Meclis ve güçlü cumhurbaşkanı hedefi için yola çıktıklarını belirten Şenocak, muhalefeti de eleştirerek şöyle konuştu:

"Ey Kandil'in, Pensilvanya'nın sözcülüğünü yapanlar, ey terörden, darbeden, krizlerden medet umanlar, bir kere daha kaybedeceksiniz. Bir kere daha milletin şamarını yiyeceksiniz. Aslolan, şunun bunun değil, milletin ne dediğidir. İstanbul, Türkiye'nin özüdür, özetidir. İstanbul, Türkiye'nin kaderini belirleyen en büyük irade merkezidir.

İstanbul, bir davanın, bir sevdanın, bir imanın ve bir duruşun adıdır. İstanbul konuşursa Türkiye haykırır, İstanbul coşarsa Türkiye şahlanır."

Güçlü bir demokrasi ve güçlü bir yönetim için 24 Haziran seçimlerinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Şenocak, şunları kaydetti:

"Türkiye bu zamana kadar çok sandığa gitti ama inanın hiçbir sandık bu kadar önemli olmadı. Hiçbir sandık, Türkiye'nin kaderiyle bu kadar örtüşmedi. Hiçbir sandık, mazlumların kaderiyle bu kadar birleşmedi. Bu seçim, küresel bir aktörlüğe koşan Türkiye'nin ayak sesleridir. Bu seçim, 15 Temmuz'da meydanlarda yazılmış bir destanın, sandıkta mühürlenmesidir."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title