Haberler

Bozdağ'dan İnce İçin Çok Konuşulacak Çıkış: Hedefi Cumhurbaşkanlığı Değil Belediye Başkanlığı

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Seçimlerin ardından CHP'de başkanlık kavgası olacağını belirterek Muharrem İnce ile ilgili çok konuşulacak bir bilgi paylaştı. Bozdağ, "Duyumlar geliyor. Hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul'a koymuş diyorlar, hedefi Cumhurbaşkanlığı değil belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar" diye konuştu.

Bozdağ'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"AK Parti'nin büyük bir değiştirme, dönüştürme gücü var. AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne değişen dönüşen hep CHP olmuştur. CHP zihniyetinin dönüştüğünü görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın böyle büyük bir dönüştürme gücü var. Herhalde sonunda Muharrem İnce AK Parti'ye katılma kararı alacaktır. Bu gidiş oraya doğru gidiyor.

"CHP'DE İKİ BAŞLILIK VAR"

CHP'de genel başkanlık kavgası olur. Şu anda bu seçim sistemi, kaybedenin kaybolacağı bir sistem. Kaybeden bırakacak, yarıştan da siyasetten de çekilecektir. CHP'de iki başlılık var. Acaba Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı kaybedince, Kılıçdaroğlu genel başkanlığı mı kaybedecek? Onu hep beraber göreceğiz seçimde.

"MUHARREM İNCE GÖZÜNÜ İSTANBUL'A KOYMUŞ"

Ama duyumlar geliyor. Muharrem İnce, hemen genel başkanlığa oynamayacak. Gözünü İstanbul'a koymuş diyorlar. Şu anda hedefi cumhurbaşkanlığı falan değil. Bir yere belediye başkanlığı için yatırım yapıyor diyorlar.

Göreceğiz CHP'de bir değişim olacak. Nasıl olacağını hep beraber göreceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title