Haberler

Başkent'te Zehir Tacirlerine Darbe: 18 Kişi Tutuklandı

Başkent'te son bir haftada gerçekleştirilen uygulamalarda uyuşturucuyla ilgili suçlardan gözaltına alınan 66 kişiden 18'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada 21 ayrı olayda 34 şüpheliye uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma suçundan ve 32 şüpheliye de kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma, kabul etme veya bulundurma ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanma suçlarından olmak üzere toplam 66 şüpheli kişiye işlem yapıldı. Yakalanan şüphelilerden 33'ü Şube Müdürlüğünden Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla salıverilirken, 18'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 11 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 4 şahıs ise savcılıktan serbest bırakıldı.

Operasyonda, 216 gram esrar, 24 bin 836 gram eroin, 45 gram kokain, 167 adet sentetik ecstasy hap, 8 adet sentetik ecza, 17 gram bonzai maddesi, bin 151 gram skunk maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu düzeneği ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 14 bin 315 TL ele geçirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ankara Emniyet Müdürlüğü 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title