Haberler

Kutlu Yürüyüşe Çelme Takmaya Çalışanların Oyunlarını Unutmadık"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Kutlu yürüyüşe çelme takmaya çalışanların oyunlarını unutmadık, unutmayacağız." dedi.

Ortakapı Mahallesi ve Şehit Yusufbey Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Arslan daha sonra AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezine gelerek vatandaşlarla buluştu.

Arslan, burada yaptığı konuşmada, dava uğrunda hep birlikte mücadele verdiklerini belirterek, "Bu mücadelede tek başımıza değiliz. Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, ülkem insanının duası ve desteğiyle bu kutlu davada yol yürürken aynı şekilde dünyadaki mazlum ve mağdurlarda ona hem dua ediyor hem desteklerini veriyorlar. İşte nasıl ki o dünya genelinde yalnız değilse, biz de onun ekip arkadaşları olarak yalnız başımıza değiliz." diye konuştu.

Davayı temsil etmek adına gayret ortaya koyduklarını anlatan Arslan, "Biz yola çıktığımızda dedik ki bu dava sadece 16 yıllık bir dava değil, bu dava AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte başlamış bir dava değil, bu dava kökü binlerce yıl öncesine dayanan 950 yıl önce Sultan Alparslan'ın Anadolu'ya girdiği günden bu yana başlayan, bu dava Ebul Hasan Harakani Hazretleri'nin binli yıllarda yani yaklaşık bundan bin 18 yıl önce Anadolu coğrafyasına girdiği andan itibaren başlayan bir davadır." değerlendirmesi yaptı.

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde..."

Arslan, Türkiye'nin dış güçlerin müdahalesinden kurtulup, istiklali ve istikbali uğruna yürüdüğünü vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İşte yüz sene önce nasıl ki bu coğrafyalar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde istiklal ve istikbal mücadelesi verildiyse, nasıl bundan 50-60 yıl önce Adnan Menderes kutlu dava uğruna canını verdiyse, nasıl ki bu uğurda Allah rahmet eylesin Erbakan Hocam, Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal hayatlarını verdilerse bugün de bu dava uğruna liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasından hep birlikte yürüyoruz."

Dış güçlerin her türlü oyunlarına, müdahalelerine her türlü tezgahlarına karşı milletin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun altını çizen Arslan, "Bu tezgahları, bu oyunları bozarak yoluna devam etti, devam edecek. Dış güçlerin mücadelesi, müdahalesi, dış güçlerin oynadığı oyunları unutmadığımız gibi içimizdeki hainlerin de içimizdeki maşaların, kutlu yürüyüşe çelme takmaya çalışanların oyunlarını unutmadık, unutmayacağız. Elbette ki bunu sadece AK Parti kadroları değil, bunu sadece Milliyetçi Hareket Partisi kadroları değil, bunu sadece Büyük Birlik Partisi kadroları değil milletimiz unutmuyor ve unutmayacak." ifadesini kullandı.

"Milleti nasıl kandırmaya çalıştığını en iyi yine sen anlayacaksın"

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin köprüler hakkındaki eleştirilerine cevap veren Arslan, şunları söyledi:

"Söyleyecek birşeyi olmayınca Muharrem İnce dedi ki, 'Süleyman Demirel,Turgut Özal'ın köprüleri bedava Recep Tayyip Erdoğan'ınki paralı, bayramdan sonra Süleyman Demirel'in Turgut Özal'ın köprülerinden geçeceğim 11 lira vereceğim, Recep Tayyip Erdoğan'ın köprüsüne 114 lira vereceğim.' Allah rahmet eylesin, Süleyman Demirel de Turgut Özal da bu ülkeye köprüler, 80 yılda 2 köprü kazandırdılar. Ama bunlar köprüleri kazandırırken dışarıdan borçlandılar, faiziyle birlikte o borcu ödeyeceğiz diye ülkenin 81 ilinden topladıkları vergilerle onları ödemek zorunda kaldılar. O büyük projeler yapılınca kalan diğer illere de hizmet götürülemedi."

Arslan, AK Parti'nin büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptığına, bundan dolayı Türkiye'nin her yerine de hizmet götürdüğüne dikkati çekerek, "Son 15 yılda Kars'taki hizmet kervanı çok büyüyerek yürüyorsa, her taraf şantiyeye döndüyse bunun sebebi büyük projeleri özel sektöre yaptırıp, milli kaynakları buraya aktarmamızdan geçiyor, onun sebebi bu. AK Parti'yi Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı hizmetleri karalayacağım diye rakamları biraz saptır ama insaf et. 17 lira yerine, 114 lira dersen bu millet sadece sana gülmekle kalmaz, seni kınar. Seni kınamakla kalmaz 24 Haziran'da seni bu yalanların karşısında sana öyle bir ders verecek ki nasıl yalan söyleyeceğini, nasıl iftira attığını, milleti nasıl kandırmaya çalıştığını en iyi yine sen anlayacaksın, senin genel başkanın anlayacak." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title