Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Trabzon milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Of, Araklı ve Vakfıkebir ilçelerinde miting yaptı.

AK Parti Trabzon milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Of, Araklı ve Vakfıkebir ilçelerinde miting yaptı.

Vakfıkebir ilçesinde gerçekleşen mitinge, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora ile milletvekili adayları Vehbi Koç, Bahar Ayvazoğlu ve Selçuk Çebi ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve partililer katıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve birinci sıra adayı Muhammet Balta, yaptığı konuşmada, 2002 yılında milletin, üykeyi yönetecek iradeyi Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına verdiğini anımsattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, milletine güvenerek dik durduğunu ve eğilmediğini belirten Balta, "Şer odaklarına ve darbecilere gereken cevabı vermiştir. Gezi olayları başladı, gezi olaylarında yurt dışındaydı. Dediler ki acaba ne olacak? Devletin imkanları ile alınmış olan araçları, hastaneleri her tarafı talan ettiler. Bunun arkasında her zaman olduğu gibi CHP zihniyeti vardı. Vekilleri araçların üzerine çıkarak polis ve askerlerimize hakaret etti. O yüzden bu millet anahtarı onlara teslim etmedi." diye konuştu.

Türkiye'de sağlıkta yaşanan gelişmeleri anlatan Balta, şunları kaydetti:

"Vakfıkebir Devlet Hastanesinin duvarları dili olsa da konuşsa. SSK hastanesi'nden, devlet hastanesine sevk etmek için torpil arıyordu vatandaşlarımız. Hastanelere gidiyoruz, orada yaşlılarımız, ablalarımız, gençlerimiz bizlere dua ediyor. Artık 5 yıldızlı otel ortamında hastalarımıza hizmet ediliyor. Alevi, Sünni, Türk, Kürt, Çerkez dediler bu milleti bölmeye çalıştılar. Ama Recep Tayyip Erdoğan, alevisi, sünnisiyle ile Kürt'üyle Laz'ıyla, Çerkez'iyle ve Türk'üyle bu millet Allah'ın yarattığı en kutsal varlık insan diyerek insanları sevdi bir araya getirdi."

Balta, "Allah'a şükürler olsun teröristlere karşı silahsız insansız hava araçlarını kullandık, atak helikopterlerimizi kullandık. Ne oldu ABD? Sen bize parayla vermedin ama bizim çocuklarımız bunları yaptı. İçeride ve dışarıda terörle mücadele ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title