Haberler

Niğde Akşener, Niğde'de Konuştu

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Niğde'de Valilik Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Niğde'de Valilik Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Televizyoncu Uğur Dündar ile Sultanahmet'te bir program yapmak istediğini belirten Akşener, Fatih İlçe Seçim Kurulu iptal etti. Normal şartlarda o iptali yedirirdim ama hadi dedik, Uğur Dündar'ı zora sokmayalım. Hadi bir daha çalıyı dolaşalım, hadi nasıl olsa seçime 1 hafta kaldı, arıza çıkarmayalım. Bugün Aksaray'a gittik, emniyet müdürü, 'İYİ Parti ve Meral Akşener'in Türk bayrağından uzakta olduğunu ve HDP ile gizli bir işbirliği yaptığını iddia ediyor bizim arkadaşlarımıza. Şimdi bakın, bürokrasiye hatırlatıyorum, devletin bürokratı olun dedi.

ERDOĞAN'A HELİKOPTER TEPKİSİ

Türkiye'nin 453 milyar dolar borç aldığını öne süren Meral Akşener, şunları söyledi

Erdoğan Niğde'ye geldi. Havaalanı olmadığı için helikopterle geldi. 24 saatte burada bir helikopter pisti yapıldı. Şimdi orası bozulacak, 2 milyon Türk lirasına çıktı. Orası bozulacak, üzerine AVM yapılacak. Haram zıkkım olsun be. Ben çıktım bugün İstanbul'dan yola, Aksaray'a geldim. Oradan Nevşehir'e, şimdi Niğde'deyim oradan Ankara'ya gideceğim. Karayoluyla geldim, incilerim mi döküldü Hayır. Siz de aynı şekilde seyahat ediyorsunuz, ne olmuş Bu paralar israfa gömüldü. Şehir hastaneleri yapıldı, müşteri garantili yani Erdoğan diyor ki, 'Şehir hastanelerinin müşterisi artacak inşallah' Size 'hastalanın bakalım, müşterisiniz neticede' demeye getiriyor. Köprü yapıldı İstanbul'da, havaalanı yapılıyor, müşteri garantili. Tüp geçit yapıldı müşteri garantili. Niğde'de İstanbul'daki tüp geçitten geçmeyen vardır ama parasını hepiniz ödemeye devam ediyorsunuz. Biz de diyoruz ki Niğde'nin gencine devlet iş vermek zorundadır. Dolayısıyla her yıl 50 milyar dolarlık sanayi yatırımı yapacağım ben ve gencime istihdam yaratacağım.

Akşener, konuşmasının ardından partisinin milletvekili adaylarıyla kürsüye çıkan bir çocuk, Okullarımızda andımızı geri getirir misin diye sordu ve seçim kampanyası için kumbarasını Akşener'e verdi. Daha sonra milletvekili adaylarını vatandaşlara tanıtan Akşener, oy istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title