Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Önemli bir süreç yaşadık, zor dönemeçlerden geçtik. Bayraklı bize karşı ne yaptılarsa elinin tersiyle itti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Önemli bir süreç yaşadık, zor dönemeçlerden geçtik. Bayraklı bize karşı ne yaptılarsa elinin tersiyle itti. Önümüzde önemli bir süreç daha var, bu süreçte de Bayraklı ve İzmir bizim yanımızda olacaktır." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Bayraklı ilçesinde halka hitabı öncesi konuşan Dağ, 24 Haziran seçimlerine bir haftadan daha kısa süre kaldığını anımsatarak, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana girdiği 12 seçimden nasıl iktidar olarak çıkmışsa bu seçimden de aynı sonuçla çıkacağına inandığını söyledi.

İzmir'den AK Parti'ye kazandırdıkları oylarla 24 Haziran gecesinde AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a balkon konuşması yaptıracaklarını ifade eden Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önemli bir süreç yaşadık, zor dönemeçlerden geçtik. Bayraklı bize karşı ne yaptılarsa elinin tersiyle itti. Gezi Parkı olaylarında, kapatma davası sürecinde hep arkamızda oldunuz, 17-25 Aralık'ta yerel seçim endeksli darbe girişimi yaptılar, sizler engel oldunuz. Önümüzde önemli bir süreç daha var, bu süreçte de Bayraklı ve İzmir bizim yanımızda olacaktır. 15 Temmuz'da o hain darbe girişimi gecesinde beni ilk arayanlar, meydanları dolduranlar hep Bayraklılar oldu."

Dağ, 24 Haziran'da Bayraklı'dan alacakları seçim galibiyetinin 2019'daki yerel seçimlerin müjdecisi olacağını dile getirerek, 2019'da Bayraklı Belediyesinde AK Partili belediye başkanının seçileceğine inandığını sözlerine ekledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de ramazan ayında gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürdüklerini, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını ifade etti.

Bayraklı ilçesinin AK Parti İzmir İl Başkanlığı açısından "itici güç" olduğunu kaydeden Şengül, şöyle konuştu:

"Geçmişte Bayraklı'da birinci parti olduk. İnşallah 24 Haziran'da bu birlik beraberliğimizi sürdürüp Bayraklı'da AK Parti bayrağını göndere çekeceğiz. Bayraklı hakettiği hizmeti alamıyor. İzmir merkezinde en değerli yere sahip ancak kenarda köşede unutulmuş. Buna dur deme zamanı geldi. Önce 24 Haziran'da birinci parti olacağız sonra duraksamadan 2019 yerel seçimlerde birinci parti olacağız."

AK Parti İzmir milletvekilleri Nükhet Hotar, Mahmut Atilla Kaya ve Necip Kalkan ile AK Parti İzmir milletvekili adayları da alanda hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Bayraklı Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title