Haberler

    Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'a Dönemezse Jübile Yapacak

    Güncelleme:

    "Galatasaray olursa 1 yıl daha futbol oynar ve en büyük hayalimi gerçekleştirip yuvamda futbolu bırakırım. Olmazsa da futbolu bırakırım..."Bu sözler; 16 yıl Galatasaray formasını giydikten sonra geçen sezon yolların ayrıldığı Sabri Sarıoğlu'na ait... Taa ki geçen sezona dek Cim-Bom dışında görev almayan emektar futbolcu, Tudor tarafından istenmeyince Göztepe'nin yolunu tutmuştu.

    Ege ekibinde fena sayılmayacak bir performans sergileyen Sabri, prim krizinde arkadaşlarının hakkını savunan isimlerden olunca bileti kesildi. Kayseri, Antalya ve Akhisar'dan teklifler alan Sabri, bunlara olumlu yanıt vermedi, tek arzusunun yeniden Galatasaray'a dönmek olduğunu söyledi.

    "EN BÜYÜK ARZUM GALATASARAY'DA BIRAKMAK"

    Tecrübeli oyuncu, "Galatasaray formasıyla gözümü açtım. Bu forma ile futbola veda etmek istiyorum. En büyük arzum bu... Bana gelen bir teklif olmadı ama olursa düşünmeden giderim. Hiçbir talebim de yok" diye konuştu.

    FATİH TERİM "GÖNDERMEZDİM" DEMİŞTİ

    Galatasaray altyapısından yetiştiği için Avrupa ve ligde uyması gereken kriterler konusunda da Cim-Bom'a yardım edebilecek olan Sabri'nin bu durumu da dönüşü için avantaj olabilecek. Teknik direktör Fatih Terim, sezon içinde yaptığı açıklamada, "Ben olsam Sabri Sarıoğlu'nu göndermezdim açıkçası. Kötü de oynasa burada kalırdı. Büyük camialar, sembolleriyle ayakta durur. Ben ilk oynattığım için değil, Sabri buna layık bir çocuk" demişti.

    475 kez Galatasaray forması giyen 34 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılı forma altında 6 şampiyonluk yaşadı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sabri Sarıoğlu Galatasaray Akhisar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500

    Yorumlar (10)

    yusuf:

    Tarık''tan daha iyi hiç yoktan takıma katkısı var bence alınmalı ve jübile yaptırılmalı

    12
    2
    yanıtYanıtla
    istanbull_u:

    bıze dusen bu adama guzel bır jıbıle yapmakdır gercı son 20 seneden berı hangı buyuk takımımız hangı oyuncusuna jıbıle yaptıkı hatırlayamadım

    7
    0
    yanıtYanıtla
    fzt:

    Sabri senin çalışman lazım. sende o karı varken eve para yetiştiremezsin

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Hadi insallah. Aman haa sakin dönmesin sakinnnnnnn

    0
    3
    yanıtYanıtla
    Zafer:

    Kendiside biliyo galatasaraydan başka takım seni ne yapsın tabi bırakır

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Sado:

    Göbek erit ve dön cimbom a faydalı olırsun enazından kulübe sağlam olır

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ali:

    Sabri aleyhine konuşanlar fenerli bence. Sabri kadar hırslı mücadele eden kimse gelmedi süper kupa kadrosundan sonra. Yetenekleri de mükemmel değil ama türkiye ortalamasının üstünde

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Recep:

    Düşunmeden böyle koca yurekli fotbulcuyu almak lazım gel be reis

    1
    0
    yanıtYanıtla
    ASTSUBAY ANDSMERO:

    tamam haber yok hadi bırak

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Fikret Orman:

    daha birakmadi mi la bu ben birakti biliom

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title