Haberler

Rusya, Dünya Kupasındaki İkinci Maçında Mısır'ı 3-1 Yendi

Güncelleme:

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupasında ev sahibi, A Grubu'nun 2. maçında Mısır ile karşılaştı. Açılış maçında Suudi Arabistan'ı 5-0'la geçen ev sahibi maçta taraftarının büyük desteği ile sahaya çıktı. Mısır'da ise Mohammed Salah ilk maçta sakat olması nedeniyle oynamamıştı. Bu maçta 11'e çıktı.

Mücadelenin ilk yarısında oyunun hakimi Rusya olarak göze çarptı. İlk dakikalardan tehlikeli ataklar bulan turnuvanın ev sahibi bunlardan gol sesi çıkartmayı başaramadı. Mısır ise etkisiz bir görüntü sergiledi.

RUSYA İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. 2. yarıya fırtına gibi başlayan taraf Rusya oldu ve aradığı golü 47. dakikada Ahmed Fathy'nin topu kendi ağlarına göndermesiyle skordaki denge değişti.

59. dakikada ilk maçın yıldızı Denis Cheryshev yine sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getiren golü kaydetti.

Bu golün hemen 3 dakika sonrası Rusya yine etkili geldi ve ilk maçta gol atan bir diğer isim olan Artem Dzyuba skoru 3-0'a getirdi.

SALAH İLK DÜNYA KUPASI MAÇINDA GOLLE TANIŞTI

Mısır kalesinde art arda gördüğü gollerle şoka uğradı. İkinci yarıda nadir gelişen Mısır atağında ceza sahası yayının üstünde serbest vuruş kazanıldı. Ancak VAR uygulamasını uyarısı ile hakem Enrique Caceres penaltı kararına hükmetti ve topun başına geçen yıldız futbolcu Salah skoru 3-1'e getirdi.

Bu gol aynı zamanda maçın da sonucu oldu ve Rusya maçtan 3-1'lik gelibiyetle ayrıldı.

Rusya'nın galip gelmesinin ardından Uruguay, Suudi Arabistan'ı yenerse Rusya ve Güney Amerika temsilcisi gruptan çıkmayı garantileyecek.

Hakemimiz Cüneyt Çakır ise bu maçta 4. hakem olarak görev yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

KRAL ALEX:

5 PARA ETMEZ BI DUNYA KUPASSI

0
1
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

HAŞIRT DİYE BİR SES YANKILANDI ABD DEN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title