Haberler

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: "Hangi Kirli Tezgahın İçindesiniz?"

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Selahattin Demirtaş bu ülkeye, millete ne verdi? Selahattin Demirtaş'ın hangi aklına muhtaç bunlar? Selahattin Demirtaş ile hangi kirli tezgahın ve iş birliğinin içindesiniz? Bunu bize açıklayın." dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Çavuşoğlu, merkez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmada, 24 Haziran'a doğru hızla yol alırken Bursa'nın her köşesinde ve ilçesinde ayrı bir heyecan gördüğünü söyledi.

Milletin kararının tezahür edeceği seçime hızla yaklaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanlığına seçileceğine inandığını belirten Çavuşoğlu, AK Parti'nin çoğunluğuyla oluşacak yasama organıyla Türkiye'yi güçlü yarınlara taşımak için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Türkiye'nin, bütün sorunlarına ve darbe girişimlerine rağmen 16 yılda yaklaşık 4 kat büyüdüğüne dikkati çeken Çavuşoğlu, "Eski sistemin getirmiş olduğu problemleri geride bırakmış, koalisyonlu yılları tarihin tozlu raflarına bırakmış, vesayetin gediklerini kapatmış, kanatlarını kırmış ve dolayısıyla ekonomik, siyasi istikrarı ve güven ortamını tesis etmiş bir Türkiye, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde önümüzdeki 5 yıl 4 kat büyüyecek." diye konuştu.

Çavuşoğlu, Türkiye'de ciddi bir muhalefet bulunmadığını, bunun önemli bir sorun olduğunu ifade etti.

Muhalefet iddiasıyla ortaya çıkanların Türkiye düşmanlarıyla yan yana, omuz omuza yürümeye başladığını söyleyen Çavuşoğlu, "Bugün karşımızdaki muhalefet anlayışı Tayyip Erdoğan düşmanlığı yerine artık Türkiye düşmanlığını benimsemiştir. 'Tayyip Erdoğan gitsin de Türkiye isterse mahvolsun, yok olsun, perişan olsun' noktasına savrulmuştur. Yazıktır, günahtır. Bu millete bunu yapmanız doğru değildir. Bu, muhalefet anlayışı değildir." ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın tutukluluk hali

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, seçimde rakipleri olan tüm muhalefet partilerinin, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tutukluluk haline itiraz ettiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"(Neden içerideymiş?) diye birisi dizlerini dövüyor, birisi kafasını duvara vuruyor, birisi onun yanına gidip ona minnet duygusuyla orada bulunuyor. Selahattin Demirtaş bu ülkeye, millete ne verdi? Selahattin Demirtaş'ın hangi aklına muhtaç bunlar? Selahattin Demirtaş ile hangi kirli tezgahın ve iş birliğinin içindesiniz? Bunu bize açıklayın.

Selahattin Demirtaş bugün cezaevinde ve yargılaması devam ediyor. Aynı Selahattin Demirtaş 40 yıl boyunca bu ülkede gencecik fidanları toprağa döken teröristlerin siyasi yandaşı değil miydi, onlara arka çıkan değil miydi, sırtını onlara dayayan değil miydi ' Peki CHP'nin bununla ne işi var ' Muharrem İnce, Diyarbakır'a gidiyor. Güya CHP miting düzenliyor. CHP bayrağı yok, HDP bayrakları ve 'Selo' tezahüratları altında orada gülücükler dağıtıyor. Kiminle iş birliği içindesiniz? Siz bu millete ne ara bu kadar düşman oldunuz? Niye sevmiyorsunuz bu milleti? Ağırımıza gidiyor. Bu ülke çok acı çekti, çok kan ve zaman kaybetti."

Çavuşoğlu'na programda, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile milletvekili adayları ve partililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Selahattin Demirtaş Hakan Çavuşoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title