Haberler

Porsche Şarj Hizmeti, Elektrikli Otomobiller İçin Ücretsiz Şarj Uygulaması

Porsche elektrikli otomobiller için şarj uygulaması geliştirdi Porsche elektrikli otomobillere uygun şarj istasyonlarını navigasyon üzerinde tüm detaylarıyla gösteren uygulama geliştirdi.

Porsche elektrikli otomobiller için şarj uygulaması geliştirdi

Porsche elektrikli otomobillere uygun şarj istasyonlarını navigasyon üzerinde tüm detaylarıyla gösteren uygulama geliştirdi. Uygulama, şarj istasyonlarının konumu, müsaitlik durumu, otomobili şarj etme maliyeti gibi bilgileri gerçek zamanlı olarak gösteriyor.

Porsche hibrit ve elektrikli otomobiller için yenilikçi şarj uygulaması geliştirdi. "Porsche Şarj Hizmeti" ile spor otomobil üreticisi artık şarj etme işleminin tüm unsurlarını kapsayan dijital bir platforma sahip.

Otomobile uygun şarj istasyonlarını harita üzerinde arayabilen ve ödeme işlemi için de merkezi olarak saklanan verileri kullanan sistem, birçok ülkede ve farklı para birimlerinde de hizmet verebiliyor. Porsche Şarj Hizmeti'nin ücretsiz uygulaması ve Porsche navigasyon sistemi, müşteriyi seçilen şarj istasyonuna yönlendiriyor.

Elektromobilite alanında uzun vadeli başarı elde etmenin etkileyici otomobiller tasarlamanın yanı sıra, aynı zamanda müşteri dostu bir şarj altyapısı oluşturmaktan geçtiği düşüncesiyle hareket eden Porsche, Şarj Hizmetiyle şarj işleminin her aşamasını müşterileri için kolaylaştırıyor. Merkezi bir dijital platform olarak sunulan hizmetle şarj işlemini gündelik hayatın bir parçası haline getirmek daha da kolaylaşıyor.

Uygulama, şarj istasyonlarının konumu ve müsaitlik durumu ile birlikte otomobili şarj etme maliyeti hakkında gerçek zamanlı olarak bilgi veriyor. Kullanıcı, şarj istasyonunda kendisini sisteme tanıtmak için uygulama üzerindeki QR kodundan ya da hizmete kaydolduktan sonra ücretsiz olarak verilen "Porsche Kimlik Kartından" yararlanıyor.

Şu anda Almanya, Avusturya, İsviçre, Danimarka, Hollanda, Belçika ve Finlandiya'da sunulan şarj hizmeti, 2018 sonundan itibaren diğer ülkelere de yayılacak.

iOS veya Android işletim sistemli tüm mobil cihazlarda kullanılabilen uygulamayı şimdiden indirmek mümkün. Şarj hizmetinin kapsamı Porsche otomobillerle sınırlı değil ve esasen tüm hibrit ve elektrikli otomobil sürücüleri tarafından kullanılabiliyor. Hizmete kaydolmak için www.porsche.com/connect-store adresini ziyaret etmek yeterli.

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Porsche Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title