Haberler

İstanbul Güne Vahşetle Uyandı! Cani Koca, Bebeğini ve Karısını Öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de aile faciası yaşandı. Karısı ve 2 yaşındaki bebeğini boğarak öldüren cani baba intihara kalkıştı.

İstanbul Arnavutköy'de eşini ve 2 yaşındaki kızını öldüren cani baba intihar girişiminde bulundu.

AKRABALARI HASTANEYE KALDIRIDI

İmrahor Mahallesi'nde yaşayan Mehdin Elgün, eşini ve 2 yaşındaki kızını öldürdü. Elgün, daha sonra kendine bıçakla zarar vererek intihar girişiminde bulundu. Cani baba olay yerine gelen akrabaları tarafından hastaneye kaldırıldı.

BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Nurşen Elgün ve kızı Ecrin Elgün'ün ilk belirlemelere göre boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Olay yerindeki inceleme sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arnavutköy İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (82)

Alaycı:

Kesinlikle maddi sorunlardır. Bunun tek suçlusu devlettir. .

29
23
yanıtYanıtla
son:

bedava para versinler çalışma otur sorunun olursa çevrene zarar ver hazır ye sonra devlet suçlu

yanıt1
yanıt4
Celik:

Devlet kendi milletini unuttu suriyelilere bakacam diye.

29
6
yanıtYanıtla
Rest:

Ulan dünyada en mutsuz ülkeler sıralamasında en başlardayız adalet mekanizması bir kişinin ağzına bakıyor zengin yoksul arası uçurum son 10 yılda 3 kat artmış hala bu cinnetler iktidarla alakalı değil diyen yandaş zenginler var asıl kendi kafanızı siz kontrol ettirin paranın gücü tıpkı reisiniz gibi kör etmiş sizi

24
6
yanıtYanıtla
ellf:

kör değiller çıkları var o yüzden savunuyorlar, buna algı yönlendirmek deniyor esas amaçları insanların tepkilerini yönlendirmekden başka bişi değil, tepkiler birleştiğinde bir ok gibi saplanacak çünkü korkuları bundan.

yanıt8
yanıt1
Hikmet:

Sen ne mal adamsın Rest, en mutlu ülkeyiz, başka ülkelerde olanları duysan kafayı yersin. sadece kendi pencerenden bakma dünyaya.

yanıt1
yanıt1
Okan:

15 yılda heryere camii koydunuz hala dindar olamadımı millet komedi gibiler dindar değilmiste ondan cinnet geçiriyormuş IQ değeriniz kaç sizin 50-60 falan mı millet borç içinde gerginlikten bıktı fitili ateşlenmiş bomba gibi hergün birileri cinnet geçiriyor

17
12
yanıtYanıtla
ÇAKAN:

KİLİSE OLAN YERDEDE İNSANLAR CİNNET GEÇİRİYOR

yanıt7
yanıt10
00:

''İNSANLAR YAŞAMAK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDALAR'' BÜTÜN SORUN BU.

yanıt1
yanıt0
Süleyman:

Okan sana psikolog arkadaşımın numarasını atayım ulaş bana kardeşim.

yanıt0
yanıt0
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title