Haberler

Öldüğü Sanılan Genç Kendi Cenaze Töreninde Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Paraguay'da yanmış halde cesedi bulunan genç, kendi adına düzenlenen cenaze töreninde aniden ortaya çıktı. Ailesi başta olmak üzere cenazeye katılanlar durum karşısında büyük şok yaşadı.

Paraguay'ın doğusunda iki hafta önce kaybolan ve yanmış halde cesedi bulunan 20 yaşındaki Juan Ramon Alfonso Penayo, adına düzenlenen cenaze töreninde ortaya çıkınca ailesi büyük şaşkınlık yaşadı.

POLİS, YANMIŞ ERKEK CESEDİNİ AİLEYE TESLİM ETTİ

Paraguay'da uyuşturucu baronlarının kontrolünde olan bölgede yanmış bir erkek cesedi bulundu. Polis, aileye yanmış kişinin kayıp olan oğulları olduğunu söyledi.

Öldüğü Sanılan Genç Kendi Cenaze Töreninde Ortaya Çıktı

BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI

Aile cenaze töreni yaptığı sırada kayıp genç aniden ortaya çıktı. Yanmış cesedin kime ait olduğunu bulmak için polis soruşturma başlatırken ailesi ve arkadaşları gencin cenazesinde aniden ortaya çıkarak kendilerini işletmiş olabileceklerini söyledi.

Öldüğü Sanılan Genç Kendi Cenaze Töreninde Ortaya Çıktı

CESEDİN SAHİBİ TESPİT EDİLEMEDİ

Ailenin gömdüğü cenazenin kime ait olduğu tespit edilemedi. Panayo'nun sevenlerinin geri döndüğü için mutlu ancak aynı zamanda da kızgın oldukları öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Paraguay 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (22)

chpli:

3. Havalimanı çok saçma . Alman ırkını kızdırmaya gerek yok. Dünyanın en büyük havaalanına sahip olmanın bir artısı yok ? önce maaşları düzeltin İNCE geldiği zaman asgari ücretin 3. 500 olması için İNCE ye verin

27
146
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

SEN AKPKK''LI BİR PROVAKOTÖRSÜN !!!!

yanıt9
yanıt13
devrim:

bu kadarmı kafan basmıyo. ya da laf olsun dıyemi yazıyorsun ya. 3 hava alanın hiç bir artısı yoksa o zaman neden almanlar bize bozuk atıyo. 2 si gerçekci olalım asgeri ücretin 3500 tl olmasında muharrem ince nin ne alakası var. patronlarda bitiyor iş. gerçi boğaz köprüsüne vesaire hizmetlere karşı çıkan bir zihniyet ve hayata geçtiğindede en çok hizmetlerden faydalan yada hak arayan zihniyet.

yanıt2
yanıt2
Anadolu:

alman ırkı kızınca ne olacakmış bu kadar korkuyorsun. o zaman duble yollarada gerek yok köprü ve tünellere de gerek yok. siz chpkk zihniyeti ancak cebinizi doldurup yakıp yıkmayı bilirsiniz (gezide ve başka bir sürü olayda gördük) o kadar iktidar olduğunuz sürede zalimlik haricinde yaptığınız ne var söyler misin

yanıt22
yanıt8
osman:

Izmirli ne is ? 3. havaalani seninde mi zoruna gitti ? alman ajani misin yoksa vatan haini mi ?

yanıt32
yanıt8
KONYA''LI:

BIKTIK !!!TAMAM. . . . . . .

19
37
yanıtYanıtla
hurşit:

O zaman, yallah sana. . .

yanıt3
yanıt6
Gencer:

Bu mal tamamcılar her yerden türüyorlar.

14
22
yanıtYanıtla
İzmirli:

senin dedelerin kesin alman herhalde ki havalimanı bayağı bir zoruna gitmiş

14
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ya he he kapasiteniz bu kadar işte boğaz köprüsüne ne gerek var kanal İstanbul gereksiz 3. hava limanı gereksiz bir tek siz gereklisiniz dimi asıl sizin bu ülkenin havasını solumanız bile gereksiz

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title