Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Trabzon milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Sürmene ilçesinde miting yaptı.

AK Parti Trabzon milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Sürmene ilçesinde miting yaptı.

Sürmene ilçesinde gerçekleşen mitinge, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora, milletvekili adayları Vehbi Koç, Bahar Ayvazoğlu ve Selçuk Çebi ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve partililer katıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve birinci sıra adayı Balta, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının toplumun tüm kesimiyle kucaklaştığını söyledi.

Hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettiklerini vurgulayan Balta, "Ülkemiz sağlıktan eğitime, turizmden enerjiye, sanayiden ulaşıma, tarımdan ekonomiye kadar her alanda büyük bir gelişim ve kalkınma yaşadı. Şükürler olsun artık hava yolu, milletin yolu haline geldi. Başbakanımız Binali Yıldırım, ulaştırma bakanı olduğu dönemlerden itibaren başladık, 26 bin kilometre yol yaptık. Cumhuriyet tarihi boyunca 6 bin 100 kilometre yol yapılmıştır. Bu millete hizmet ettik, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu millete hizmet etmiştir." şeklinde konuştu.

Balta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin tam bağımsız, özgür olabilmesi için yerli ve milli olması için talimat verdiğine işaret ederek, şöyle devam etti:

"Allah'a şükürler olsun. Teröristlere karşı silahsız insansız hava araçlarını kullandık, atak helikopterlerimizi kullandık. Ne oldu ABD? Sen bize parayla vermedin ama bizim çocuklarımız bunları yaptı. Cumhurbaşkanımız diyor ki, 'Biz ancak milletten talimat alırız, biz Avrupa'dan Amerika'dan talimat almayız'. Değerli Sürmeneli hemşehrilerimiz, birileri aday olmuş, birileri bir araya gelmiş. Biz TBMM'de milletvekili kardeşleriniz ile dedik ki, bu ülkede bir daha istikrarsız yönetimi olmasın. Biz MHP ile bir araya geldik, Yenikapı ruhu ile. Biz geçmiş 16 yılda Trabzon için Türkiye için yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızı teminat göstererek önümüzdeki yıllarda neler yapacağımızı anlatıyoruz. Biz gelişen güçlü Türkiye istiyoruz."

24 Haziran seçimlerinin önemine de dikkat çeken Balta, "Milletimizin kararını güçlü meclis ve güçlü hükümet ile güçlü Türkiye'den yana kullanacağından hiç şüphemiz yok. Ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli bir aşama olacak olan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine inşallah 24 Haziran seçimlerinden zafer ile çıkarak gireceğiz." diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Balta, daha sonra Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesini ziyaret ederek, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ardından Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde hasta ziyareti gerçekleştiren Balta, son olarak Akçaabat sahilinde gezen vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title