Haberler

AK Parti İl Başkanı Taş'tan Sandığa Gitme Çağrısı

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 24 Haziran seçimleri öncesinde sandığa gidin çağrısı yaptı.

Taş, yaptığı yazılı açıklamada, demokrasinin temel ilkesi yönetme yetkisinin millete ait olması olduğunu belirterek, 24 Haziran seçimlerinde tercihi ne olursa olsun herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmek üzere sandığa giderek oy kullanması gerektiğini bildirdi.

Sandıkların demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten Taş, şunları kaydetti:

"AK Parti kurulduğu günden bu yana millet iradesine önem veren ve millete hizmet etmeyi kendine görev edinen bir parti olmuştur. Bu nedenle demokrasiye olan inancımız eksiksiz ve tamdır. Millet iradesinin en güçlü hissedildiği yer sandıktır. Milletimiz 16 Nisan referandumunda yeni cumhurbaşkanlığı sistemi için 'Evet' diyerek ülkemizin önünde yeni bir ufuk açmıştır. 24 Haziran seçimleri sonrasında Türkiye artık ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak ve şahlanışının önünde hiçbir engel kalmayacaktır."

Taş, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin en önemli seçimi olacağını ifade ederek, bir tarafta Türkiye'yi 2023 sonrasında 2051 ve 2071 hedeflerine taşımak için gece gündüz çalışan AK Parti, diğer yanda ise takoz siyaseti yaparak yapılanları yıkmayı vaat eden diğer siyasi partilerin olduğunu belirtti.

Milletin adamı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü bir meclis ve güçlü bir hükümet ile destekleyerek Türkiye'nin şahlanışına katkıda bulunmak için sandığa giderek oyların kullanılması gerektiğinin altını çizen Taş, "Dört bir yanımız kuşatılmak istenirken hemşehrilerimiz, istikrar için, dirliğimiz için, birlik, bereket ve bolluk için sandığa giderek tercihini yapmalıdır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title