Haberler

Arslan: "Biz Ülkeye Hizmet Etmekten, Başka Partiler Yıkmaktan Bahsediyor"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Partinin ülkeye hizmet etmekten, ülkeyi kalkındıracak projelerden söz ettiğini, diğer partilerin ise yıkmaktan bahsettiğini bildirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Partinin ülkeye hizmet etmekten, ülkeyi kalkındıracak projelerden söz ettiğini, diğer partilerin ise yıkmaktan bahsettiğini bildirdi.

Kars'ın Kağızman ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Arslan, burada yaptığı konuşmada, Kağızman'ın her zaman kendilerini desteklediğini bu dönemde de rekor bir oyla destekleyeceğini söyledi.

Arslan, AK Parti'nin önemli projelere imza attığını diğer partilerin ise sadece yıkmaktan bahsettiğini hatırlatarak, "Biz ülkeye hizmet etmekten, ülkeyi kalkındıracak projelerden bahsediyoruz, başka partiler yıkmaktan bahsediyor." dedi.

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan projeler sayesinde diğer illere bir çok hizmetin gittiğini vurgulayan Arslan, "Biz İstanbul'a İzmir'e, Ankara'ya Çanakkale'ye büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle özel sektöre yaptırıp milli kaynaklarla, topladığımız vergilerle Kağızman'a, Sarıkamış'a, Selim'e, Digor'a, Akyaka'ya Arpaçay'a, Susuz'a Kars'a hizmet etmekten bahsediyoruz. Onlar diyorlar ki hayır, 'büyük projeleri durduracağız', büyük projeleri durdururlarsa, yap-işlet-devret modelini durdururlarsa ne olacak söyleyeyim, eskisi gibi bu devlet, 81 milyondan topladığı vergilerle 80 yılda sadece iki köprü yapar. ve bu illeri Kağızman'ı Kars'ı yok sayar, Niye? Çünkü imkan o kadar." diye konuştu.

Arslan, AK Parti'nin yap-işlet-devret modelini devreye sokarak imkan, kaynak oluşturduğunu ve her yere hizmet götürdüğünü hatırlatarak, "Biz bunları söylerken onlar yıkmaktan bahsediyorlardı, onlar terör örgütleriyle beraber bu ülkeyi yakmaktan, yıkmaktan bahsedenlerle kol kola girdiler (Saadet Partisi). Onlar terör örgütlerini destekleyen ülkelerin düşüncelerini burada hayata geçirmek için fikir ortaya koydular. Nedir o? Dış güçler, terör örgütleriyle kol kola girenler bu coğrafyada terör devleti kurmaya çalışanlar diyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunu keseceğiz, Türkiye'nin büyümesinin yolunu keseceğiz. İşte sayın Kemal Kılıçdaroğlu da sayın Muharrem İnce'nin de şuan söyledikleri onlardan farklı değil. Büyük projeleri, Türkiye'nin güçlenmesini, büyümesini durduracağım. Bunun anlamı tekrar IMF'nin kapılarına dilenmeye gitmek, tekrar IMF'ye borçlanmak ve IMF'ye borçlandığınız zaman da sizi nasıl tahakküm altına bıraktıklarını sizi nasıl yönetmeye çalıştıklarını çok iyi biliyoruz." ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Kars birinci sıra Milletvekili Adayı Sezgin Yıldız'ın AK Partiye katılmasından dolayı kendisine teşekkür ederek, "Sezgin kardeşim dedik ki Saadet Partisi gibi milli görüş geleneğinden gelen bu ülkenin köklü yapılarından sivil toplum kuruluşlarından partilerinden bir olan Saadet Partisi, CHP'nin dümen suyuna giriyorsa, CHP'yle birlikte terör örgütlerine destek veren bir yapının arkasından gidiyorsa, kusura bakmasın ben onlara eşlik edemezdim, onun için 'onlarla yolumu ayırıyorum ve bu ülkenin geleceği için, dünyadaki mazlumlar ve mağdurlar için Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında duracağım' dedi. Allah ondan razı olsun." açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Kars Milletvekili Adayı Sezgin Yıldız'ın istifasına ilişkin Arslan, "Sezgin bey kardeşimiz, Saadet Partisinin 1. Sıra adayıydı saygı duyarım her parti demokrasi yarışında 24 Haziran sürecinde yarışacak kendini anlatacak ve elbetteki vatandaştan oy isteyecek. Sezgin bey bir farkın ortaya konması gerektiğini ve onu görerek AK Parti'nin yanında Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durmak gerektiğini söylemişti." dedi.

"Herkes elini vicdanına koysun, sahip çıkana sahip çıksın"

Partisinden istifa edip AK Parti'ye geçen milletvekili adayı Sezgin Yıldız da ülkenin geleceği adına partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçtiğini ifade ederek, "Yaptığım açıklamada üç nedenden dolayı istifa ettiğimi belirttim, fakat bazı medya organlarında bu istifa çarptırılarak zorla, tehditle ayrıldığım noktasında asılsız iddialar ortaya atıldı. Böyle bir şeyin olması kesinlikle söz konusu değildir. Tehditle istifa ettirilen bir adam bugün sayın bakanının yanında ve Kağızmanlıların huzurunda olamaz, böyle bir şey mümkün değildir. Tüm Kağızmanlıları ve sesimizin ulaştığı herkesi Allah rızası için bizi sahiplenen başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan olmak üzere bizi yalnız bırakmayan insanların yanında olalım. Hizmetleri görmemek mümkün değil, her şey gün gibi aşikar herkes elini vicdanına koysun, sahip çıkana sahip çıksın." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Arslan Denizcilik Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title