Haberler

Terör Örgütleri Şımartılamaz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer terör örgütleri şımartılırsa önünü alamazsınız. Bu mümkün değildir.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer terör örgütleri şımartılırsa önünü alamazsınız. Bu mümkün değildir. Dünyada hiçbir ülke hiçbir terör örgütüyle masaya oturmamıştır. Çünkü, terör örgütünün işi terördür. Meşruiyet, terör örgütlerini bitiren anlayışın kendisidir." dedi.

Soylu, Topkapı'da bir otelde Doğu ve Güneydoğu Anadolu kanaat önderleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Doğu ve güneydoğudaki huzur ortamına dikkati çeken Soylu, "Bu huzur, oraya ve Türkiye'ye kolay gelmedi. Bu huzur, özellikle bizim ülkemizin her tarafına lazım. Bu huzuru yükseltirsek, Orta Doğu'yu ve etrafımızdaki coğrafyayı da huzurla bütünleştirme şansına sahip oluruz. Siz asil insanlarsınız. Bu asaletinizi her noktada gösteriyorsunuz. Şunu açık yüreklilikle ifade etmem gerekir. PKK bugüne kadar oradaki vatandaşlarımıza zarar verdi. Bu niçin söylüyorum biliyor musunuz? 24 Haziran önemli bir karar zamanıdır." diye konuştu.

Soylu, terör örgütlerinin şımartılmaya gelmeyeceğine vurgu yaparak, şunları söyledi:

"Eğer terör örgütleri şımartılırsa önünü alamazsınız. Bu mümkün değildir. Dünyada hiçbir ülke hiçbir terör örgütüyle masaya oturmamıştır. Çünkü, terör örgütünün işi terördür. Meşruiyet, terör örgütlerini bitiren anlayışın kendisidir. Bugün özellikle yapılanları esefle takip ediyorum. Ne istiyorlar Kürt kardeşlerimizden? Oradaki haraçlar devem etsin, çocuklar dağlara çıksın terörist olsun mu istiyorlar? Öğretmenler okula gelmesin mi, doktorlar hastanelere gelmesin mi istiyorlar? Havalimanları çalışamasın, uçaklar korkudan inemesin mi istiyorlar?"

24 Haziran seçimlerinin önemine işaret eden Soylu, demokratikleşmenin devamı için de önemli bir karar verileceğini kaydetti.

Soylu, Türkiye'de bir daha başbakan asılsın istemediklerini dile getirerek, "Kimse kusura bakmasın. Menderes'in acısını hatta fazlasını bize 15 Temmuz'da yaşatacaklardı. Ben o akşam Hakkarili gençlerimize demokrasi anlatıyordum, Çalışma Bakanlığının en alt katında. 1,5 saat sonra Türkiye'de darbe olacağını bilemezdim. Bizim aklımızla oynuyorlar. Ne olursunuz, bizim aklımızla oynamalarına izin vermeyin. Elimizdeki en önemli güç. Oy ve sandıktır. Bu oyu Türkiye'nin geleceği için kullanalım." değerlendirmelerinde bulundu.

Soylu, konuşmasının ardından kanaat önderleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title