Haberler

Bakan Tüfenkci'den 'Sandığa Gidin' Çağrısı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, vatandaşlara sandığa gidin çağrısında bulunarak, "Her bir kardeşim sandıklara giderek demokratik haklarını kullansın. Sandığa gitmek çok önemli. Bütün kardeşlerim bu demokratik haklarını kullansın ve Türkiye'nin geleceğinde izleri, oyları olsun" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Özsan Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, sanayi esnafının bir oyuyla Türkiye'de birçok şeyi değiştireceğini bildiğini vurguladı.

Türkiye'yi terör kıskacıyla dize getiremeyenlerin ekonomi kıskacıyla dize getirmeye çalıştıklarına dikkat çeken Bakan Tüfenkci, "Bu operasyonlar Allah'ın izniyle 24 Haziran'da '1' oyunuzla bozulacak" dedi.

Tüfenkci, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarıyla hizmet ve erdemliler hareketi olarak yola çıktığını kaydederek, şöyle devam etti:

"AK Parti Türkiye'de Allah'a hamd olsun bir sessiz devrim gerçekleştirdi. Yollarla, köprülerle, hastanelerle, limanlarıyla, üniversitelerle, havayolu, demiryolu ve karayoluyla bu devrimi gerçekleştirdi, uzakları yakın, hayalleri gerçek etti. AK Parti, sorunları torunlara havale eden bir parti olmadı. Başbakanımızın da her zaman ifade ettiği gibi sorunların üzerine gittik, gitmeye de devam ettik. Esnafımız büyüsün ki tüccarımız büyüsün, tüccarımız büyüsün ki sanayicimiz büyüsün, sanayicimiz büyüsün ki ihracatımız büyüsün düsturu içerisinde Türkiye'yi kalkındırma noktasında gayret gösteriyoruz."

AK Parti hükümetlerinin şehir içine sıkışan sanayiyi şehir dışına taşıma noktasında projeler gerçekleştirdiğini ve 10 ilde pilot projeler başlattığını hatırlatan Bakan Tüfenkci, bu illere Malatya ve Elazığ'ı da eklediklerini, başarılı olursa tüm illerde projeyi hayata geçireceklerini aktardı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci sanayicinin kalifiye eleman bulmakta sıkıntı yaşadığını, bununla ilgili olarak AK Parti hükümetlerinin çok ciddi destek verdiğine dikkat çekerek, "Hem kalfayı yetiştirme noktasında maddi anlamda destek veriyoruz, hem de siz alıp yetiştirirseniz bir yıllık ücretlerini biz veriyoruz. Şimdi hayata geçirdiğimiz, özellikle küçük esnafımızın yararlanmasını istediğimiz ve adını 'bir senden bir benden' koyduğumuz bir proje var. Bu projeyle yeni, genç bir arkadaşımızı iş başı yaptırdığınızda 6 aylık ücretini, sigortasını, vergi ve stopajın tamamını bizler veriyoruz. Bu da özellikle küçük esnafımız için gerçekten çok önemli bir destek. Yeni yapacağımız bu sanayi alanına buradan size söz veriyorum kalfa, çırak ve usta yetiştirecek bir okulu da o projede yapalım" şeklinde konuştu.

24 Haziran'ın ülkenin kaderini değiştirecek bir seçim olduğunu vurgulayan Bakan Tüfenkci, "Yeni bir sistem kuruyoruz. Bu sisteme Türkiye'nin bekası, istikbali ve istiklali ile ilgili bir sorun olduğu için geçtik. İnanın bu sanayilerde çalışan Suriyelilerden başlarına geleni dinlerseniz ne oyunlar oynandığını, o oyunların aynısını bir başka İslam coğrafyasında da oynandığını görürsünüz. 15 Temmuz boşuna planlanmadı, yapılmadı, arkasındaki güçler de boşuna Türkiye üzerine hesaplar yapmadı. Ama o gün o planı sizler bozdunuz, sizler o gün sivil direnişi nedir gösterdiğiniz. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da da yine sizler sandıklara sahip çıkarak bu oyunu bozacaksınız. Her bir kardeşim sandıklara giderek demokratik haklarını kullansın. Sandığa gitmek çok önemli. Bütün kardeşlerim bu demokratik haklarını kullansın ve Türkiye'nin geleceğinde izleri, oyları olsun" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title