Haberler

Antalya Bosna- Hersek Federasyonu Başbakanı Novaliç Erdoğan Son Derece Güçlü Bir Kişilik Hd 2

Bosna- Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novaliç, Sayın Erdoğan son derece güçlü bir kişilik. Bu güçlü kişiliğin zor dönemden geçilirken, tekrar seçilmesi gerektiğini düşünüyorum dedi.

Bosna- Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novaliç, Sayın Erdoğan son derece güçlü bir kişilik. Bu güçlü kişiliğin zor dönemden geçilirken, tekrar seçilmesi gerektiğini düşünüyorum dedi.

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan Bosna- Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novaliç, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalar yaptı. Kemer'e 10'uncu kez geldiğini söyleyen Fadil Novaliç, Son derece mutluyum burada olmaktan. Kemer küçük bir şehir ama aynı anda büyük bir şehir. Buranın havası, denizi, dağları her şey çok güzel. Yemeklere bakacak olursak bizim damak tadımıza çok uygun. Buraya her yıl gelirken, her yıl tekrar tekrar gelmek üzere ayrılıyorum ve geliyorum. Son derece mutluyum burada olmaktan dedi.

'ERDOĞAN SON DERECE GÜÇLÜ BİR KİŞİLİK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü bir kişilik olduğunu söyleyen Fadil Novaliç, Bir ay önce Sarayevo'daydım, bizim Cumhurbaşkanımız ile Cumhurbaşkanınız Erdoğan'ın görüşmelerinde ben de oradaydım. Bence Sayın Erdoğan son derece güçlü bir kişilik. Bu güçlü kişiliğin zor dönemden geçilirken, tekrar seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle Avrupa ile Asya arasında köprü vazifesini kurma noktasında, şu dönemde Avrupa Birliği ile de olmak üzere, dünyada işlerin karışık olduğu bu dönemde bu köprüyü sağlayabilecek lider Sayın Erdoğan'dır. Bu nedenle de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesi daha doğru bir karar olacaktır diye konuştu.

'ÇİFTE STANDART VAR'

Türkiye'nin senelerdir Avrupa Birliği'ne alınmadığını kaydeden Başbakan Fadil Novaliç, şöyle dedi

Ama burada Mısır'ın, askeri rejimde olan veyahut da diktatörlük diyebileceğimiz askeri rejimle yönetilen Mısır'a tolerans gösteriyor ama Türkiye'ye bu yönde tolerans göstermiyor. Türkiye'de yıllardır demokratik seçimler yapılıyor ve bu seçimler bütün uluslararası kuruluşlar tarafından dışarıdan izlenebilmekte. Bu kadar açık bir ülkeyi, bu kadar her sene kendini geliştiren, güçlenen ülkeyi neden Avrupa Birliği'nin içeri almadığı sorusuna biz de bir cevap veremiyoruz ama bu konuda kesinlikle bir çifte standart olduğunu da söylemek mümkün. Türkiye hem Avrupa'ya hem de Asya'ya aittir ve her iki tarafla da iletişim halinde, kontakta bulunmaları gerekmektedir diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bosna - Hersek Avrupa Birliği Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title