Haberler

Antalya Bosna- Hersek Federasyonu Başbakanı Novaliç Erdoğan Son Derece Güçlü Bir Kişilik Hd 1

Bosna- Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novaliç, Sayın Erdoğan son derece güçlü bir kişilik. Bu güçlü kişiliğin zor dönemden geçilirken, tekrar seçilmesi gerektiğini düşünüyorum dedi.

Bosna- Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novaliç, Sayın Erdoğan son derece güçlü bir kişilik. Bu güçlü kişiliğin zor dönemden geçilirken, tekrar seçilmesi gerektiğini düşünüyorum dedi.

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı bir otelde tatil yapan Bosna- Hersek Federasyonu Başbakanı Fadil Novaliç, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalar yaptı. Kemer'e 10'uncu kez geldiğini söyleyen Fadil Novaliç, Son derece mutluyum burada olmaktan. Kemer küçük bir şehir ama aynı anda büyük bir şehir. Buranın havası, denizi, dağları her şey çok güzel. Yemeklere bakacak olursak bizim damak tadımıza çok uygun. Buraya her yıl gelirken, her yıl tekrar tekrar gelmek üzere ayrılıyorum ve geliyorum. Son derece mutluyum burada olmaktan dedi.

'ERDOĞAN SON DERECE GÜÇLÜ BİR KİŞİLİK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü bir kişilik olduğunu söyleyen Fadil Novaliç, Bir ay önce Sarayevo'daydım, bizim Cumhurbaşkanımız ile Cumhurbaşkanınız Erdoğan'ın görüşmelerinde ben de oradaydım. Bence Sayın Erdoğan son derece güçlü bir kişilik. Bu güçlü kişiliğin zor dönemden geçilirken, tekrar seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle Avrupa ile Asya arasında köprü vazifesini kurma noktasında, şu dönemde Avrupa Birliği ile de olmak üzere, dünyada işlerin karışık olduğu bu dönemde bu köprüyü sağlayabilecek lider Sayın Erdoğan'dır. Bu nedenle de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesi daha doğru bir karar olacaktır diye konuştu.

'ÇİFTE STANDART VAR'

Türkiye'nin senelerdir Avrupa Birliği'ne alınmadığını kaydeden Başbakan Fadil Novaliç, şöyle dedi

Ama burada Mısır'ın, askeri rejimde olan veyahut da diktatörlük diyebileceğimiz askeri rejimle yönetilen Mısır'a tolerans gösteriyor ama Türkiye'ye bu yönde tolerans göstermiyor. Türkiye'de yıllardır demokratik seçimler yapılıyor ve bu seçimler bütün uluslararası kuruluşlar tarafından dışarıdan izlenebilmekte. Bu kadar açık bir ülkeyi, bu kadar her sene kendini geliştiren, güçlenen ülkeyi neden Avrupa Birliği'nin içeri almadığı sorusuna biz de bir cevap veremiyoruz ama bu konuda kesinlikle bir çifte standart olduğunu da söylemek mümkün. Türkiye hem Avrupa'ya hem de Asya'ya aittir ve her iki tarafla da iletişim halinde, kontakta bulunmaları gerekmektedir diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bosna - Hersek Avrupa Birliği Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title