Haberler

Bakan Soylu: "Hiç Merak Etmeyin Kandil'lerini Söndüreceğiz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "CHP'liler kendinize gelin, partinize oy verin. Kim size partinize oy verdiniz diye karşı çıktı? Gidin partinize istediğiniz gibi her yerde oy verin." dedi.

Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Silivri Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Türkiye'de her seçimin çok önemli olduğunu, 24 Haziran seçimlerinin ise çok kritik olduğunu anlattı.

Terör örgütleriyle mücadelelerini yarım bırakmayacaklarının altını çizen Soylu, "Kandil'i çok merak etmeyin. Kandil'e sizden daha çok heyecanlananlar var. Onlar bizim kahraman Mehmetçiğimiz, jandarmamız, özel harekat polisimiz Kandil'e ayaklarıyla gidip ay yıldızlı bayrağı oraya dikmek için heyecanlanıyorlar. Hiç merak etmeyin Kandil'lerini söndüreceğiz. Kandil'in eceli gelmiştir o melanet yuvasını darmadağın edip ondan sonra abileri gelsin de kurtarsınlar bakalım." diye konuştu.

PKK, DEAŞ, FETÖ, DHKP/C ile yapılan mücadelelerin yarım bırakılmaması için destek isteyen Soylu, uyuşturucuyla mücadeleyi de yarım bırakmayacaklarını dile getirdi.

"Eğer okulların etrafında uyuşturucu satıcısı görürseniz bu polislerimiz bunların ayaklarını kırıversinler" açıklamasını anımsatan Süleyman Soylu, şöyle devam etti:

"Bana kızdılar, ahkam kestiler. Tabii oturdukları yerde rahatlar ama hiçbir anneyle babayla karşılaşmadılar ki. Gözü morarmış anneye sordum ne oldu sana? 'Oğluma uyuşturucu parası vermeyince bunu yaptı' dedi. Dinimize, geleneğimize, insanlığımıza sığar mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı var. Buradan size söylüyorum ülkemin neresinde olursa olsun bir tek uyuşturucu satıcısı kalırsa namerdiz. Yılbaşından bugüne kadar 10.067 uyuşturucu satıcısını kodese gönderiverdiler. Daha işimiz bitmiş değil."

Operasyonlar ve hizmetler sonrası Doğu ve Güneydoğu'ya huzur ve güven geldiğini vurgulayan Soylu, şöyle konuştu:

"CHP'liler sosyal medyada 'HDP barajı aşamayacak, her aileden bir kişi HDP'ye oy versin' diye paylaşımlar yapıyor, yazıklar olsun. Burada İstanbul'da böyle 1-1,5'lik bir kuru kesim var. Parası yerinde, ayak ayak üzerine uzatmış 'acaba hangi fitneyi oluştursam' diye bakıyor. Şimdi HDP'ye oy verecek. Peki oradaki annenin, babanın, esnafın, iş adamının, öğrencinin çektiğini sen biliyor musun? PKK'nın hangi baskıları orada yaptığını biliyor musun? Orada evlatlarımızın yaptığı terörle mücadeleyi biliyor musun? Bunu ortaya koymak çok kirli ve tehlikeli bir oyundur. CHP'liler kendinize gelin, partinize oy verin. Kim size partinize oy verdiniz diye karşı çıktı. Gidin partinize istediğiniz gibi her yerde oy verin. Ama şunu bilesiniz ki, HDP'ye taşıdığınız oylar bu dünyada da öteki dünyada da bu masum millet tarafından size hesabı sorulacaktır."

Bakan Soylu'ya eşi Hamdiye Soylu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve çok sayıda milletvekili adayı eşlik etti.

Konuşmasının ardından Soylu, vatandaşlara çiçek dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Kandil Dağı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title