Haberler

Dünya Bu İddiayı Konuşuyor! Afrika'da İlaç Karşılığında Genç Kızlarla Cinsel İlişkiye Girdiler

Güncelleme:

Yardım kuruluşu "Sınır Tanımayan Doktorlar" çalışanlarının Afrika'da yardıma muhtaç genç kızlarla ilaç karşılığında cinsel ilişki kurduğu iddia edildi.

İngiliz kamu yayım kuruluşu BBC'nin haberine göre, Yardım kuruluşu Sınır Tanımayan Doktorların (MSF) bünyesinde çalışan yardım görevlileri Kenya, Liberya ve Orta Afrika'da ilaç karşılığında muhtaçlarla cinsel ilişkiye girdi.

"GENÇ KIZLAR FUHUŞ İÇİN GELİYORLAR"

Kimliği gizli tutulan ancak MSF'nin Londra bürosunda çalıştığı belirtilen bir muhbirin tanıklığına dayandırılan haberde, Kenya'da görev yapan üst düzey bir çalışanın, kuruluşun binasına fuhuş için genç kızlarla gelip gittiği öne sürüldü. Habere göre, "Kızlar çok gençti ve fuhuş yaptıkları söylentisi vardı." ifadesini kullanan muhbir, bunların MSF binasına cinsel ilişki için getirildiklerini iddia etti. MSF'nin kıdemli çalışanlarının, mevkilerini kendi yararları için kullandığını anlatan muhbir, MSF'nin olaylarla ilgili bilgisi olduğunu da ima etti.

Dünya Bu İddiayı Konuşuyor! Afrika'da İlaç Karşılığında Genç Kızlarla Cinsel İlişkiye Girdiler

EBOLA KURBANLARINI İSTİSMAR

Haberde tanıklığına yer verilen bir başka muhbir de MSF'nin kıdemli bir çalışanının Ebola salgını sırasında Liberya'da ilaç karşılığında cinsel ilişki kurma hikayelerini övünerek anlattığını öne sürdü. MSF çalışanının "Liberya'daki kızlarla ilaç karşılığında ilişki kurmak o kadar kolay ki!" dediğini aktaran muhbir, "Bu adam, ebeveynlerini ebolaya kurban veren ve ilaç karşılığında her şeyi yapmaya hazır çok sayıda kız olduğunu ima ediyordu" ifadesini kullandı.

Dünya Bu İddiayı Konuşuyor! Afrika'da İlaç Karşılığında Genç Kızlarla Cinsel İlişkiye Girdiler

OXFAM'LA BAŞLAYAN SKANDAL ZİNCİRİ

İngiliz Times gazetesinin şubat ayında yayımladığı araştırmada, 2010 depreminin ardından Haiti'ye yönelik yardım faaliyeti sırasında yaşanan cinsel istismar vakalarına dair yapılan iç soruşturmanın ardından görevini suistimal etmekle suçlanan 3 Oxfam çalışanının istifa ettiği, 4 çalışanın ise kovulduğu ortaya çıkmıştı. Kuruluşun skandala dair hazırladığı gizli raporda, söz konusu kişilerin muhtaç durumdaki insanlara yardım karşılığı cinsel istismarda bulunmakla suçlandığına, cinsel istismara uğrayanların bir bölümünün "reşit olmayabileceğine" dikkat çekilmişti.

Dünya Bu İddiayı Konuşuyor! Afrika'da İlaç Karşılığında Genç Kızlarla Cinsel İlişkiye Girdiler

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Liberya 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (51)

Yunus:

Allah kökünüzü kurutsun.insan olan bu gariban ve çaresiz kızlardan faydalanır mı?. Ocağınız yansın.Alın yardımlarınızı başınıza çalın...

38
0
yanıtYanıtla
AYHAN AK:

kurumaz bunlar yobazın soyu hiç kurudumu habire ürüyorlar beş kuruşluk faydaları olmayıp arabın peşini yıllardır takip ederek.kökleri kuruyasıca yobazlar.

yanıt6
yanıt9
Dürbünlü:

Gavurda Aslaa vicdan yoktur...onların dinleri ve İmanları,, menfaatleridir..dünyadaki tüm savaşları planlayan,,ortamı devamlı tahrik edip karıştıran pis gavurlardır..

28
2
yanıtYanıtla
Yorgo:

Aynen doğrudur hocam.

yanıt12
yanıt1
baro:

biz müslüman olduğumuz halde bizde vicdan yok . kediye köpeğe tecavüz bizde. çoçuk istismarı bizde. anneye babaya el kaldırmak bizde, vicdan konusunda olayın siyasi boyutuna girmek bile istemiyorum. bizde vicdan menfate dayalıdır. bizde müslüman bir ülke olarak enaz onlar kadar kötüyüz.

yanıt1
yanıt1
ATMACA:

Batı kadar kafanıza taş düşsün yobaz yaratıklar batının boşalttığı pislik olamazsınız hala batıyı kötülemekten başka beş kuruşluk insanlığa faydasız yaratıklar mikroplar bir tek insanlık için icatları yok kötülükten başka

2
26
yanıtYanıtla
ALİ ATEŞ:

ALLAH cezanızı versin fırsat düşkünleri inşallah onlardan beter duruma düşersiniz

25
0
yanıtYanıtla
Seyrani:

Rabbim soylarıni kurutsun

22
2
yanıtYanıtla
YOBAZ SAVAR:

kadınları aşşalayan kapatan ikinci sınıf insan gören özgür kılmayan rahat bırakmayan hangi din hangi inanç hangi insan hangi yobaz olursa ne bu dünyada nede öteki dünyada iki yakası bir araya gelmesin cehennemin endibi Allahtan belasını bulsun.

yanıt1
yanıt0
ENESSON:

Vicdansız gavurun eline düşürmesin Allah. Ve bu necip milletimize zeval vermesin

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title