Haberler

Polis Memuru Duvara Çarpıp Düşen Serçeyi Kalp Masajı İle Hayata Döndürdü

Güncelleme:

Adıyaman'da polis memuru, duvara çarpıp hareketsiz kalan serçeye kalp masajı yaptı. Serçe kısa sürede hayata döndü.

Adıyaman'da polis memuru, duvara çarpıp hareketsiz kalan serçeye kalp masajı yaptı. Serçe kısa kalp masajı ile hayata döndü.

SERÇEYİ KALP MASAJI İLE HAYATA DÖNDÜRDÜ

Adıyaman'ın Tut ilçesinde bir polis memuru, duvara çarpıp yere düşen serçeyi masaj yaparak yeniden hareketlendirdi.

Ayniye Mahallesi'nde uçarken bir binanın duvarına çarpan serçe düştü.

Polis Memuru Duvara Çarpıp Düşen Serçeyi Kalp Masajı İle Hayata Döndürdü

Serçenin yerde hareketsiz kaldığını gören İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Selçuk Kösesakal, kuşa bir süre masajı yaptı.

SERÇE KISA SÜRE SONRA KENDİNE GELDİ

Masajının ardından kuş yeniden hareketlenerek uçtu.

Polis Memuru Duvara Çarpıp Düşen Serçeyi Kalp Masajı İle Hayata Döndürdü

Tut İlçe Emniyet Amiri Yaşar Karaoğlan, görevli polis memuru Kösesakal'a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adıyaman Tut 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

yufka yürekli:

o kadar kötü şeylerin olduğu hayvanlara bu kadar zarar verildiği bir dönemde ilginç bir şekilde artarken, sen nasıl güzel bir şeysin koca yürekli adam helal olsun. . .

27
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

İşte imanlı türk polisi budur,,

15
2
yanıtYanıtla
Seda:

YORUMLARINIZ HARİKA,,,Sayın Dürbünlü.

yanıt3
yanıt0
BATMAN:

ulan arap sevici yobazlar hemen yine dinden imandan kitaptan peygamberden girdiler insanlığa dünyada beş kuruşluk faydaları yok din ticareti yapmaktan başka

4
6
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Bu din düşmanları dindarların yobaz olduğunu savunuyorlar ya.hani hep laf vuruyorlar. Her yerde aşağılamaya çalışıyorlar. Çünkü kendi nefisleri asla ve asla bir yaratıcının kayıtsız şartsız boyunduruğu altına girmeyi kabul etmiyor. Ve bu yüzden kendi ruhunu özgür bırakıp kulluğunu yapmaya çalışanları hep hakir görüyor. Bilmiyor ki kendi ruhu köle. Kendi ruhu şeytanın müebbet hapsinde. İçten içe kulluğunu yapmaya çalışanlara da hep bir özenme de var. Onlar neden hep mutlu olmayı başarıyorlar diye. Çünkü kul oldukları sultan Yüce yaratıcı Allahu teala...

5
1
yanıtYanıtla
hasan:

Kul olabilmen için önce insan olman sonr uyanman gerekir, sizin yaptıklarınıza bakıyorumda Kul olmak nerdeee siz nerdesiniz, Kul mertebesine gelmek ne demek anlat hele, onda önce Hu nedir onu anlatta bakalım MARİFET in ne durumda onu görelim, bu arada nefis demişşsin ruhunu özgür bırakanlar demişsin, ruhunu nasıl özgür bırakırsın ve sen ruhun nesiniz hele anlat hele, yahu dikkat et ya-hu dedim(ne anladın bundan) yazdıklarını abktığımda dünyadan bir haber olduğun belli, iyi uykular sana. . .

yanıt0
yanıt1
ANKARA:

İYİLİK YAPMANIN BÜYÜGÜ KÜÇÜĞÜ OLMAZ İYİLİK YAPARSAN KENDİNİ İYİ HİSSEDERSİN KÖTÜLÜK YAPARSAN KENDİNİ KÖTÜ HİSSEDERSİN O YÜZDEN NE YAPARSAN YAP KENDİNE YAPARSIN

5
0
yanıtYanıtla
Aydın:

Helal olsun.

4
0
yanıtYanıtla
z:

köpeğimin ısırarak bacağını kopardığı tavşanı yakında veterine olmadığı için hastaneye yetişene kadar kalp masajı yaptım 7 kere doktor geldi ölmüş bu dedi baktım kalbi atıyordu nasıl ölmüş kalbi atıyor dedim ''bırak hayvanı rahat ölsün'' dedi

4
0
yanıtYanıtla
kenan:

kalp masajı değil o ayrıca kuş gagasını vurur şok geçirir, sadece bayılır fazla hızlı vurmadıysa, hiç dokunma kalkıp uçar. . .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title