Haberler

Hırvatistan İkinci Maçında Arjantin'i 3-0 Yenerek Son 16'ya Kalmayı Garantiledi

Güncelleme:

2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçlarında birbirlerine rakip olacak Arjantin ile Hırvatistan, tarihlerinde 5. kez karşılaştı. D Grubu'nda ilk maçında Nijerya'yı 2-0 mağlup eden Hırvatistan, Arjantin'i İlk maçında İzlanda ile 1-1 berabere kalan Arjantin, Hırvatistan'a da 3-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını zora soktu.

HIRVATİSTAN GARANTİLEDİ

Turnuvanın en büyük hayal kırıklıklarından birisi olan Arjantin iki maç sonunda 1 puanda kalırken, oynadığı 2 maçı da kazanan Hırvatistan ise Son 16 Turuna kalmayı garantiledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ilk maçtan beri kalesinde güven vermeyen Cabellaro, 53. dakikadada skandal bir hataya imza attı ve Rebic, Hırvatları 1-0 öne geçirdi.

Hırvatistan İkinci Maçında Arjantin'i 3-0 Yenerek Son 16'ya Kalmayı Garantiledi

Golün ardından Arjantin teknik direktörü Sampaoli, hemen oyuna müdahele etmeye çalıştı. Hücumda daha diri olmanın hesaplarını yapan Sampaoli oyuna Higuain ve Pavon'u aldı.

Ataklarını sıklaştıran Arjantin, bir türlü skor bulamadı. 80. dakikada Modric sahneye çıktı.

RAKITIC VE MODRIC SON 10 DAKİKA SAHNE ALDI

Hırvatistan'ın 10 numarası ve takımın beyni olan Modric, ceza sahası dışından muhteşem bir füze gönderdi ve Arjantin'in ümitlerini yıkan isim oldu. Skoru belirleyen gol ise 90+2. dakikada Rakitic'den geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

2018 Dünya Kupası Hırvatistan Arjantin Nijerya Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

Messi:

Hadi ordan kazma etrafinda 10 kazmayla messi ne yapsin dunyanin tüm otoriterleri messi diyor bunlar pele brezilyali ronaldo maradona ve ötesi ha ronaldo güçlü fizik avantaji var ama teknik ve beyin messide sen bu alana girmezsin zaten

3
19
yanıtYanıtla
BİR YANDAN KABUL, BİR YANDAN İNKAR VAR:

aynen bunu anlatıyoruz siz messicilere, ronaldo olsa 10 kazma ile de iş yapardı, messi ancak etrafı süper yıldız dolu olup kendine oynarlarsa iş yapar

yanıt2
yanıt2
RONALDO MESSİDEN BÜYÜKTÜR. NOKTA:

furkan bingöl, penaltıları kullanıyor diye ronaldonun adıyla değişiklik yapıp aklınca adamı küçümsedin ama penaltı atamayanlar da var; örnek messi

yanıt4
yanıt0
Dürbünlü:

Arjantin’in yenilmesine hiç şaşırmadım..Çünkü messi tam bir israil hayranıdır,,filistinlilerin haklı davasına,,destek vermemektedir..mazlum filistinlilerin bedduaları,,messi ve arkadaşlarını perişan etmiştir.

13
4
yanıtYanıtla
Galatasaray 34:

AYNEN KATILIYORUM DÜRBÜNLÜ.

yanıt4
yanıt0
AyNur:

TAMAM..

yanıt6
yanıt1
RAMBO DORTMUND:

Yorumunuz Tam isabet dürbünlü.

yanıt5
yanıt1
maskeli süvari:

neden olmasın. .

yanıt1
yanıt0
YAMAN ÇELİŞKİ:

ne tuhaf, israil de açıklama yapmış, messi nin kötü oynamasının nedeni, israil ile yapılacak maçı iptal etmesi, şimdi hanginiz haklısınız, messi israil ile oynadığı için mi, yoksa oynamadığı için mi başarısız oldu, yoksa acaba düşük bir ihtimal bu işle ilgisi olmayabilir mi

yanıt3
yanıt0
OSMANİYE:

1 OYUNCU İLE MAÇIN KADERİ DEĞİŞECEKSE O MESSİ DEĞİL RONALDO

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title