Haberler

    Hatem Ben Arfa Teklifi

    PSG ile sözleşmesi biten Fransız futbolcu, menajerler tarafından Beşiktaş’a teklif edildi. Siyah-beyazlılar, Güneş’in onay vermesi halinde yetenekli oyuncuyla masaya oturacak.

    SERDAR SARIDAĞ

    Talisca'nın vedasından sonra yeni sezon için 10 numara arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta son olarak Hatem Ben Arfa ismi gündeme geldi. Menajerler, PSG ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki Tunus asıllı Fransız yıldızı siyah-beyazlılara önerdi.

    Siyah-beyazlılar geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe ile uzun süre transfer pazarlığı yapmasına rağmen PSG'de kalan Hatem Ben Arfa için menajerlere henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt vermedi. Yönetim bu konudaki kararı Teknik Direktör Şenol Güneş'e bırakacak.

    Everton'da oynayan Klaassen ve Shakhtar Donetsk forması giyen Bernard'ı da listede tutan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki günlerde Şenol Güneş ile bir araya gelerek bu isimleri masaya yatıracak. Hatem Ben Arfa'ya uzun süre forma giymemesi ve gittiği takımlarda sıkıntılar yaşaması nedeniyle soğuk bakan yönetim, Güneş'in kararına göre hareket edecek. Aytemiz Alanyasporlu Emre Akbaba için Medipol Başakşehir'in de devrede olması nedeniyle beklemeye geçen siyah-beyazlılar, Şenol Güneş'in onay vermesi halinde Ben Arfa için pazarlıkları başlatacak.

    Beşiktaş'ta oynarken Demba Ba'nın önerdiği Ben Arfa ile bir kez daha yolu kesişen siyah-beyazlılar koşulların oluşması halinde Fransız yıldızı imza parası ödemeden kadrosuna katmaya çalışacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Anderson Talisca Şenol Güneş Beşiktaş Tunus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title