Haberler

    Psv'den Cocu Çağrısı

    Fenerbahçe’de Phillip Cocu için artık geri sayıma geçilirken, PSV ile yapılan görüşmelerin detayları dikkat çekiyor.

    Sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu için artık geri sayıma geçilirken, PSV ile yapılan görüşmelerin detayları dikkat çekiyor. PSV ile resmi görüşmelere başlayan Fenerbahçe, yapılan toplantılarda birçok konuyu detaylandırdı. Ekonomik konuların dışında Hollanda kulübü görüşmelerin hızlı ve garanti olmasını talep etti.

    27 Haziran'da yeni sezonu açacağı ifade eden PSV, teknik direktör konusunun kendileri için çok acil olduğunu aktardı. Cocu'nun ayrılmasıyla yeni teknik adamın belirlenmesi, göreve başlaması ve maddi konuların netleşmesi için Fenerbahçe'nin atacağı adımların hızlı olması gerekliliği vurgulandı.

    Hollanda basınına da yansıyan detaylarda, PSV'nin planlarını hayata geçirebilmek adına en azından 25 Haziran'da yeni teknik direktörüyle yola çıkmak istediği, bu nedenle Fenerbahçe'den acil olarak Cocu'nun geleceğinin belirlenmesini istediği dile getirildi.

    Hollanda Ligi'nin en köklü takımlarından PSV'de 5 sezon geçiren ve 3 şampiyonluk yaşayan Phillip Cocu, kulüpler arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyor. 47 yaşındaki başarılı çalıştırıcı maddi konulardaki pürüzlerin ortadan kaldırılmasından sonra Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Hollanda Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title