Haberler

Kafe Açmaya Hazırlanan Şeyma Subaşı, Ustalarla Birebir Görüştü

Acun Ilıcalı'nın sosyal medya fenomeni eşi Şeyma Subaşı, yakın zamanda Bebek'te açmayı planladığı kafenin inşaatını teftiş etti.

Yakın zamanda Bebek'te kafe açmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, ustalarla ve mimarlarla birebir görüştükten sonra muhabirlerin sorularını yanıtladı. Subaşı, kafesi ve özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu.

"YURTDIŞINDA GÖRDÜKLERİMİ BURAYA YANSITIYORUM"

Sözcü'nün haberine göre; kafenin dizaynında Los Angeles ve Tulum'dan esinlendiğini belirten Subaşı, "Ben dizaynına karar veriyorum, mimarlarımız gayet başarılı. Pozitif ve eğlenceli bir yer olmasını istiyorum. İçki satışı olmayacak. Yurt dışında gördüklerimi buraya yansıtıyorum. Ağustos'ta kendi aramızda bir açılış yapacağız. Eylül'de de büyük açılış olacak. Bir an önce açılsın ve işimin başında olmak istiyorum" dedi.

Kafe Açmaya Hazırlanan Şeyma Subaşı, Ustalarla Birebir Görüştü

"BENDE KOMPLEKS YOK"

Sosyal medyada sık sık capsleri yapılan Subaşı, konuyla alakalı; "Yapılan capslere çok gülüyorum. Türk insanı çok yaratıcı ve komik. Bende kompleks yok. Kendiyle dalga geçen bir insanım" dedi. Aynı zamanda eşi Ilıcalı ve kendisinin seyahatlerden dolayı vakit geçirip geçiremedikleri sorulunca, "Çeşme'de hem babalar gününü hem de bayramı kutladık. Acun da işi dolayısıyla çok fazla seyahat ediyor. İşinin dışındaki zamanlarda da her zaman bize vakit ayırıyor. Kaliteli zaman geçiriyoruz" cevabını verdi.

Kafe Açmaya Hazırlanan Şeyma Subaşı, Ustalarla Birebir Görüştü

"ACUN'A SÖYLERSEM OLUR"

Sosyal medya fenomeni Şubaşı, "İlerde televizyon programı yapmak ister misiniz?" sorusuna, "Çok fazla kamera karşısında konuşmayı becerebilen bir insan değilim. Televizyonda da konuşamam herhalde. Bu zamana kadar öyle bir isteğim olmadı. Acun'a söylesem, zorlasam olur ama hiç öyle bir durum olmadı" cevabını verdi.

Kafe Açmaya Hazırlanan Şeyma Subaşı, Ustalarla Birebir Görüştü

Kafe Açmaya Hazırlanan Şeyma Subaşı, Ustalarla Birebir Görüştü

Kafe Açmaya Hazırlanan Şeyma Subaşı, Ustalarla Birebir Görüştü

Kafe Açmaya Hazırlanan Şeyma Subaşı, Ustalarla Birebir Görüştü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Subaşı Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Adınızı Yazın:

acun bu karıdan ne anlıyon bilmiyom valla seninde aklın yok

14
1
yanıtYanıtla
MERT:

Abi bana deselerki 2 hakkın var ya cok ünlü bir ünüde okuyacaksın bilim adamı olacaksın yada al şu 20 milyonu hayatını yaşa yemin ederim ünüversiteyi secerim para şurda cıkar saana lotodan yada üzerinde arazi verirsin mütahite biyerden gelir şıp diye ama ilim irfan görgü kazanmak cok zar ve meşakatli

15
0
yanıtYanıtla
davut:

SONRA DAN GÖRMELER HEP BÖYLE OLUR

10
3
yanıtYanıtla
yapma davut:

yani paranızı çatır çatır yiyebilmek için ön şart doğuştan zengin olmak, öyle mi davut, ahh davut aaah, düşünmeden konuşan davut, ağzından çıkanı kulağı duymayan davut

yanıt2
yanıt1
lahmACUN.:

BOŞUNA DEMEMİŞLER DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR BAŞ PARMAĞIN OLSUN. ANLAYAN ANLADI. HADİ ŞEYMA SUBACI HAYIRLI OLSUN BAKALIM BOL BOL lahmACUN sat.

11
0
yanıtYanıtla
Neden?:

Kendisine kafes mi yaptırıyor?

11
0
yanıtYanıtla
MEHMET TURGUT ÖZCAN:

ACUN MİLLETTEN OYUN OYNUYOR. BOL PARA KAZANIYOR. NE DENETLENİYOR NE DE SURVIVORDAKİ 3O. NOTERLİĞİ. VALLAHİ ADAM BİR YOL TUTTURDU. KÖŞEYİ DÖNDÜKÇE DÖNÜYOR. YILLARCA KAFA PATLATAN AKADEMİSYENLER GEÇİMİNİ ZOR SAĞLARKEN ŞIMARIK BİR TIP KOCA PARASINDAN PATRONİÇE OLUYOR. YAZIK BİLİM İNSANLARINA.

9
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Para çok ; iş yok olunca böyle oluyor. Modern oyuncak ; aç bi kafe veya restoran sıkılınca bırakırsın.

9
0
yanıtYanıtla
ümit:

o kadar erkeğin içinde giydiği kıyafete bak. . sorsan moda sorsan medeniyet ar namus anlamını yitirdi bu kavanoz dipli dünyada acun çok erkek adammışsın bravo. . !!

4
5
yanıtYanıtla
sorgulayan:

yoruma bak sorun bumu yani

yanıt0
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title