Haberler

Yüreğir Belediyesi'nden Engelli ve Hasta Seçmenlere Araç

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 24 Haziran’da oy kullanacak engelli ve hasta seçmenler için araç tahsis edeceklerini söyledi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 24 Haziran'da oy kullanacak engelli ve hasta seçmenler için araç tahsis edeceklerini söyledi.

Başkan Çelikcan, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde bolluk için, bereket için, büyük Türkiye için en önemlisi istikrar ve güven ortamının devam etmesi için AK Parti iktidarının devamı ile mümkün olduğunu belirtti.

Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile birçok ilklerle tanıştığını Türkiye'nin güven ve istikrara kavuştuğunu belirten Başkan Çelikcan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dünyada da mazlumların umudu ve sesi olmaya devam etmektedir. Türkiye artık bölgesinde söz sahibi, sözü dinlenen itibarlı bir ülke konumundadır. Ekonomik olarak ise vatandaşlarımız yarınlara güvenle bakıyorlar. Uzun vadeli yatırımlar yapabiliyorlar" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin her alanda güçlenmesi, büyümesi, birliğimizin bütünlüğümüzün devamı ve kalkınma hamlelerinin devam etmesi için deneyimli kadrolara ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "2002 yılından bu yana girdiği bütün seçimleri kazanan AK Parti'de bilgi birikimi ve tecrübe vardır. Bu bilgi ve birikim vatandaşlarımıza hizmet olarak dönmeye devam etmektedir. Hizmetlerin kesintiye uğramaması için vatandaşlarımız geçmiş yılları unutmamalıdır" ifadelerini kullandı.

Yüreğir'de oy kullanılacak hasta, engelli vatandaşlar için 3 ayrı ekibin kurulduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yüreğir'de oy kullanmak isteyen engelli ve hasta vatandaşlarımız için 2 adet engelli aracı ve 1 adet minibüs 24 Haziran Pazar günü tam gün vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız 0322 321 56 56 numaralı telefonu arayabilirler" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mahmut Çelikcan Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title