Haberler

    Atiker Konyaspor, Rıza Çalımbay ile Sözleşme İmzaladı

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile sözleşme imzaladı.

    Yeşil-beyazlılarda, Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından,  1 1 yıllık anlaşmaya varılan Rıza Çalımbay için imza töreni düzenlendi.
    Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, Büyükşehir Belediye Stadı'nda  gerçekleştirilen imza töreninde, Çalımbay'a teşekkür ederek, Atiker Konyaspor'a  en güzel başarıları yaşatma temennisinde bulundu.
    Teknik Direktör Rıza Çalımbay da Atiker Konyaspor'a geldiği için mutlu  olduğunu belirterek, "Burada çok iyi işler yapacağımıza yürekten inanıyorum.  Çünkü geldiğim günden beri hem yönetimin tavrı hem de kulüp prensipleri dört  dörtlük. İyi ki böyle bir karar vermişim." dedi.
    Yönetimle takıma yapılacak takviyelerin de konuşulduğunu dile getiren  Çalımbay, bu hususun sezon başlamadan yerine getirilmesi halinde herkesin çok iyi  bir Konyaspor izleyeceğini anlattı.
    Konya'yı çok iyi tanıdığını ifade eden Çalımbay, "Konya'nın bir futbol  kenti olma olma özelliği var ve bunu son zamanlarda kazandı. Hem burada oynanan  milli maçlar olsun hem de taraftarı olsun çok iyi durumdalar. İnşallah taraftarla  çok güzel şeyler başaracağız." diye konuştu.
    "Geçen sezon yaşanan sıkıntılar bu sezon yaşanmayacak"
    Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Çalımbay, Trabzonspor'u  çalıştırdığı dönemde Konyaspor'la 3 maç yaptıklarını, dolayısıyla takımı yakından  tanıdığını aktardı.
    Çalımbay, takımın iskelet kadro olarak çok iyi durumda olduğuna işaret  ederek, şunları kaydetti:
    "Konyaspor'un iyi bir hava yakalaması lazım. Bizim de tek düşüncemiz  lige çok iyi başlamak. Bu süreçte de taraftara, basına ve yönetime büyük iş  düşüyor. Eksikliklerin de giderilmesi halinde kesinlikle geçen sezon yaşanan  sıkıntılar bu sezon yaşanmayacaktır. Konyaspor Kulübü umduğumdan daha iyi  durumda. Herşeyden önce yönetim çok samimi. Tesislerde yok yok. Her şeye sahip  bir kulüp. Bunlar da var olduğu için çok iyi işler çıkartacağımıza inanıyorum.  Size şunun garantisini vereyim. Geçen seneki sıkıntıları kesinlikle yaşamayacak  bir Konyaspor karşınızda olacaktır."
    Temmuz başında takımla beraber Konya'da çalışmalara başlayacaklarını  ifade eden Çalımbay, ardından kampın Bolu ve Hollanda'da devam edeceğini anlattı.
    "Bizim Eto'o ile hiçbir şekilde sorunumuz olmamıştır"
    Çalımbay, Antalyaspor'da çalışırken bir takım sorunlar yaşadığı iddia  edilen Samuel Eto'o ile benzer bir durumun olup olmayacağına ilişkin soru  üzerine, "Ekibimle Antalya'ya geldiğimde oradaki krizin saha içinden çok saha  dışında olduğunu gördük. Bizim Eto'o ile hiçbir şekilde sorunumuz olmamıştır.  Aksine çok faydasını gördük. Dolayısıyla burada da sıkıntı yaşayacağımızı  sanmıyorum." cevabını verdi.
    Öte yandan, imza töreni öncesi Konyaspor'un 96. kuruluş yıl dönümü  dolayısıyla kutlama yapıldı. Getirilen pastanın mumlarını, başkan Kulluk ile  Çalımbay üfledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rıza Çalımbay Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title