Haberler

Liseli Genç Girişimci Dünyaca Ünlü Yıldızı Türkiye'ye Getiriyor

Güncelleme:

GEGO kurucusu ve Başkanı Mustafa Doğukan Yüce'nin davetiyle İstanbul'a gelecek olan Youtube fenomeni Logan Paul, Galatasaray Lisesi'nde Türk gençlerine sosyal medyanın gücünü anlatacak. Ünlü fenomenin Türkiye'ye gelmeden önceki ilk mesajı ise "Çok sevinçliyiz" oldu.

Dünyaca ünlü YouTuber Logan Paul, ekim ayında Türkiye'ye geliyor.Gençlik Eğitim ve Gelişim Organizasyonu (GEGO) Başkanı ve Galatasaray Lisesi öğrencisi Mustafa Doğukan Yüce'nin davetiyle Türkiye'ye gelecek olan Logan Paul, Vine dünyası ile başlayan Youtube ile devam eden sosyal medya deneyimlerini Türk öğrencileri ile paylaşacak.

YÜCE: TÜRKİYE VE TÜRK GENÇLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON"

Gençlik Eğitim ve Gelişim Organizasyonu (GEGO) Başkanı ve Galatasaray Lisesi öğrencisi olan Mustafa Doğukan Yüce, Logan Paul'un Türkiye'ye davet ettikleri süreci 'heyecan verici' olarak nitelendirdi.Logan Paul'un Türkiye ziyaretini Türk gençliğinin tüm dünyada duyurulmasına katkı sağlayacağına vurgu yapan genç girişimci Mustafa Doğukan Yüce şu ifadelerde bulundu:

"Logan Paul'u davet Türkiye'nin gelecek nesillere tanıtılması için sosyal medyanın ve sosyal medya fenomenlerinin çok önemli olduğu bilinciyle, Logan Paul'u gelecek Ekim ayında Türkiye'de ağırlayacağız. Yaptığı canlı yayınlar, çektiği videolar ile dakikalar içerisinde yüzbinlerce kişiye ulaşabilen bir fenomen olan Logan Paul, GEGO ziyareti ile Türk gençlerine sosyal medyanın önemini gücünü bir kez daha hatırlatacaktır."

LAKAPP İÇİN DE KATIKIDA BULUNACAK

Türkiye'nin ve dünyanın ilk interaktif video paylaşım platformu olan Lakapp için de Logan Paul ile görüşeceklerini ifade eden Yüce,Lakapp'ın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunacaklarını hatırlattı.

İşte Logan Paul ve ekibinin ilk mesajı: Çok sevinçliyiz

Logan Paul'un asistanı ve yakın arkadaşı Spencer Taylor'ın ile ilk temas kurdukları andan itibaren ünlü fenomenin çok istekli olduğunu ifade eden Yüce, Logan Paul'un İstanbul'a ve Galatasaray Lisesi'ne geleceği için çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Logan ve Paul'un ekibinden gelen ilk mesaj ise:"We would love to come by the school (Okulunua geleceğimiz için çok sevinçliyiz) oldu.

17 MİLYONDAN FAZLA ABONESİ VAR

Youtube kanalında 17 milyondan fazla abonesi bulunan Logan Paul, 1 milyon abone barajını ilk aşan Youtuber olarak biliniyor. Sosyal medya dünyasının en dikkat çeken isimlerinden olan Logan Paul'un İstanbul ziyaretine vesile olan GEGO Kulübü, Türkiye genelindeki öğrencilerin kişisel gelişim, özgüven, motivasyon ve liderlik gibi alanlarda bireylerin gelişimini sağladığı katkı ile dikkat çekiyor. Sahip olduğu vizyon ile gençlerin dünya genelinde tüm gelişmelerden haberdar olmasını hedefleyen GEGO, Logan Paul daveti ile en önemli etkinliklerinden birini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda yıldız futbolcu Arda Turan ve Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'yu ağırlayanGEGO, önümüzdeki dönemde ise Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz ve Nusret Gökçe gibi birçok başarılı ismi gençlerle buluşturmayı planlıyor.

MUSTAFA DOĞUKAN YÜCE KİMDİR?

2014-2015 eğitim öğretim yılı TEOG Türkiye birincisi olarak Galatasaray Lisesi'ne adım atan Mustafa Doğukan Yüce, başarılyle geçen eğitim hayatının yanı sıra genç girişimci olarak adından söz ettiriyor. Yenilenebilir enerji alanında inovatif projeler ile TÜBİTAK yarışmalarında finale kalma başarısı gösteren Mustafa Doğukan Yüce, dünyanın önce gelen interaktif video paylaşım platformu olan Lakapp ile çalışımalarına devam ediyor.Mustafa Doğukan Yüce, kurucularından olduğu Galatasaray Lisesi Gençlik Eğitim ve Gelişim Organizasyonu'nda (GEGO) yöneticilik görevini sürdürüyor.

LOGAN PAUL KİMDİR?

Geçtiğimiz yılların en popüler video paylaşım platformlarından Vine ile fenomenlik dünyasına girişi yapan Logan Paul, platformun kapanması sonrasında YouTube'a geçti. Çektiği eğlenceli videolar, ve canlı yayınları ile kısa sürede 1 milyonu aşan ilk Youtube kanalı olma unvanına sahip olan Logan Paul'un, kanalı bugün 17 milyon takipçiyi aşmış durumda. Sadece Youtube değil, tüm sosyal medya mecraları dikkate alındığında 60 milyondan fazla bir kitleye hitap ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sosyal Medya Galatasaray Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title