Haberler

Trabzon Bakan Bak Cumhurbaşkanımız 5'inci Kez Olimpiyat Şampiyonu Oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27'inci dönem milletvekili seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27'inci dönem milletvekili seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bakan Bak,"Spor terimiyle Cumhurbaşkanımız 4 olimpiyat gördü, 4 olimpiyatta şampiyon oldu. Cumhurbaşkanımız 5'inci kez olimpiyat şampiyonu oldu" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada kazananın millet olduğunu belirterek cumhur ittifakının, millet ittifakı ile Avrupa ve ABD'yi sandığa gömdüğünü söyledi. Erdoğan'ın 16 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatan Bakan Bak, "Spor terimiyle Cumhurbaşkanımız 4 olimpiyat gördü. 4 olimpiyatta şampiyon olmuş. Buda 5'inci olimpiyat şampiyonluğu oldu. Karşısındaki rakiplerin Türkiye şampiyonluğu hatta il şampiyonlukları bile yok. Kendi partilerinde bile genel başkan olamamışlar. Millet 'Ben bütün oyunları bozarım' dedi. Pensilvan'ya, ABD ne derse desin milletin dediği olur. Hiç kimse millete diz çöktüremez. Hiç kimse bayrağı indirmez, ülkeyi bölemez" dedi.

YAZICI: GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİMİZİ İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da, seçimlerin çok ders verici bir süreç olduğunu belirterek "Milletten aldığımız bu destekle Türkiye'yi 2023'e taşıyacağız. İktidar, Türkiye'nin iktidarıdır. hükümet Türkiye'nin hükümetidir, parlamento milletin parlamentosudur. Bu modelle parlamento daha da güçlenmiştir. Güçlü meclis, güçlü hükümet ve ikisinden doğan güçlü büyük Türkiye hedefimizi hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title