Haberler

Afyonkarahisar Bakan Eroğlu Türkiye Seçimlerde Dünyaya Demokrasi Dersi Verdi

Bakan Eroğlu Türkiye seçimlerde dünyaya demokrasi dersi verdi (2)

'MUHARREM İNCE CHP'DEN DAHA BAŞARILI'

Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'daki programı kapsamında partisinin İl Başkanlığını ziyaret etti. Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve partililer tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, basın toplantısı düzenledi. Seçimlerin tamamlandığını ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Bakan Eroğlu, teşkilat mensuplarına seçimlerde gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

'İNCE CHP'DEN DAHA YÜKSEK OY ALDI'

Cumhur İttifakı'nın büyük bir oy oranıyla iktidara geldiğini kaydeden Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in seçimi kaybettiğini söyledi. Adaylar arasında çok muazzam bir fark olduğunu belirten Bakan Eroğlu, Onu mukayese etmek istemiyorum. Cumhur İttifakı büyük bir oyla iktidara geldi. Zaten maksat oydu. Millet İttifakı ise paramparça oldu. Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki; 'Seçimin kaybedeni AK Parti.' Seçimin kaybedeni sensin ya. Her zamankinden düşük bir oy aldın. Sadece CHP değil aynı zamanda Meral Akşener de kaybetti. Kendi partisinden daha düşük bir oy almadı mı Aslından bana göre Sayın İnce, CHP'den daha yüksek oy aldı. İnce, Kılıçdaroğlu'ndan çok daha başarılı. CHP açısından Muharrem İnce'nin başarısını kabul etmek lazım diye düşünüyorum.

KARAMOLLAOĞLU SIFIRI TÜKETTİ

Saadet Partisi'nin (SP) cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun oy kullandığı sandıkta SP'li sandık görevlilerinin bile Karamollaoğlu'na oy vermediğini iddia eden Veysel Eroğlu, şöyle dedi

Öbür taraftan Temel Karamollaoğlu da maalesef tamamen sıfırı tüketti. Kendisi 2 milletvekili kazandı ancak 10-15 milletvekilini CHP'ye hediye etti. O kadar ki oy kullandığı sandıkta 2'si kendisi ve hanımıyla, 2'si de müşahidi olmak üzere 4 oy çıkması gerekirken sandığından 2 oy çıktı Saadete.

'KILIÇDAROĞLU DERHAL O KOLTUĞU BIRAKMALI'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9 seçimi de kaybettiğini vurgulayan Veysel Eroğlu, Bana göre derhal o koltuğu bırakması lazım. Bu seferki hezimeti daha fazla. Başarısı ne Başarısı; HDP'yi meclise soktu işte. Başarısı o. Biz özellikle 'Kılıoçdaroğlu, CHP yönetimi HDP ile kol kola' diyorduk. Dediğimizde ortaya çıktı. Maşallah HDP'yi meclise soktu ama kendisi kaybetti. Tarihin en büyük hezimetini yaşadı Sayın Kılıçdaroğlu. Bu böyle biline. Diğerlerini söylemeye gerek yok herhalde dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Veysel Eroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title