Haberler

    "Ucundan Tutan Bizle Olmayacak"

    Karaman, kulübü zora sokmayacak bir arayış içinde olduklarını söyledi, “Ben varım diyenlerle yürüyeceğim” ifadesini kullandı.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, göreve geldiği günden bu yana yaşanan süreci anlattı.

    Karaman'ın basın toplantısındaki konuşmasından önemli kısımlar şöyle:

    Oyuncu arayışlarımız devam ediyor. Yoğun bir futbolcu bilgi akışı var. Bu hassasiyet içerisinde davranıyoruz. Kulübümüzü çok zora sokmayacak şekilde arayış içerisindeyiz.

    Burak geldi ancak bireysel bir görüşmemiz olmadı. Biz de antrenmana geçtiğimiz için yüzde yüz bir görüşme yapamadık.

    Abdülkadir, İbanez ve Mustafa Beşir kamp kadrosu içerisinde. Burada herkes ayağını yere basacak. 18 yaşındaki oyuncu menajerle karşıma çıkmayacak. Ben varım diyenlerle yürüyeceğim.

    Dünya Kupası'na dahi odaklanabilmiş değilim. Can derdine düşmüş durumdayız. Kendimiz için oyuncu izlemekten Dünya Kupası'na odaklanamadık. Bazen gece yarısı özetleri izliyorum.

    Messi ve Ronaldo için izleme komitesinden olumlu rapor geldi, onları değerlendireceğiz!

    Bendeki güveni oyuncunun hissetmesini isterim. Ucundan tutan bizimle olmayacak. Geçmişte yapılan transferler ödemeler alt alta koyulduğunda canımın acıdığını ifade etmek istiyorum.

    Trabzon'da çifte mesai

    Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına çift antrenmanla devam etti. Sabah futbolcuların bir bölümü izokinetik testinden geçerken, bir bölümü de koştu. Bordo-mavili ekip, akşam antrenmanında ise pas ve kondisyon ağırlıklı çalıştı.

    Antrenmana, kaleci Alvarado ile Sosa katılmadı. Çalışmalara yeni katılan Burak Yılmaz, Rodallega, Kucka, Yusuf Yazıcı ve Novak ise yardımcı antrenör Murat Şafak nezaretinde koştu.

    Yönetim kurulu toplantısında Başkan Ahmet Ağaoğlu'na sürpriz 61. yaş kutlaması yapıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ünal Karaman Ersun Yanal Karaman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title