Haberler

Genç Anne, 1 Gece Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

İngiltere'de 2 çocuk annesi genç kadın, sevgilisi ile cinsel ilişkiye girdiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybederken kanında tecavüz uyuşturucusu olarak bilinen maddeye rastlandı.

İngiltere'nin Gloucester şehrinde 22 yaşındaki iki çocuk annesi Hayley Khurana, cinsel ilişki esnasında hayatını kaybetti. 26 yaşındaki Ghulam Habib ile aşırı derecede alkol tükettikten sonra ilişkiye giren genç kadının cesedi evinin yatağında bulundu.

Genç Anne, 1 Gün Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

KANINDA "TECAVÜZ UYUŞTURUCU" BULUNDU

Genç annenin yanında uyandığında cansız bedenini bulduğunu söyleyen Habib önce cinayet süphesiyle tutuklansa da kanıt bulunamadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Kalp krizinden öldüğü anlaşılan kadının kadının "tecavüz uyuşturucusu" olarak geçen GHB'ye rastlanması üzerine oklar tekrar 26 yaşındaki adama döndü.

Genç Anne, 1 Gün Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

"KIZIMI KULLANDILAR"

22 yaşındaki kadının Annesi Shelia Hardy, "14, 15 yaşlarındayken yanlış insanlarla karşılaştı ve onlar kızımı yoldan çıkardı. Onu istismar ettiler ve kullandılar" dedi.

Genç Anne, 1 Gün Önce Tanıştığı Adamla İlişkiye Girerken Hayatını Kaybetti

BİR GÜN ÖNCE TANIŞMIŞLARDI

Genç kadının kanında, yasal sınırın yaklaşık 7 katı alkol bulunurken kanında GBH isimli uyuşturucuya rastlanması da polisin dikkatini çekti ancak uzmanlar ilacın ölümüne katkıda bulunduğunu düşünmediklerini söyledi.

Hayley'nin kocasından ayrıldığı ve birlikte olduğu Habib ile bir gün önce tanıştığı açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (82)

SSK EMEKLİSİ:

VAY BE BİR GÜN ÖNCE HA . BİR GÜN BİLE Mİ DAYANAMAMIŞ , VE YAHUT DA İNSAN NASIL OLUR YAHU BİR GÜN ÖNCE TANIŞTIĞI BİRİYLE . AYAKKABI BİLE ALSAM ERTESİ GÜN GİYEMİYORUM AYAĞIMI VURUR DİYE

97
22
yanıtYanıtla
Efendi çocuk:

Yorum yazan arkadaşları tebrik ediyorum. Sizleri okumak haberi okumak tan daha güzel. :)))

104
15
yanıtYanıtla
cankan:

azer bülbülde aynı yolla gitti

59
17
yanıtYanıtla
nurettın:

ula bu yabancı karılar hama seks hastasımış bu sıra moda oldu bunlarda ılaca ne gerek varmiş 1 turke verseydı oda uçururmuş ayaklarını yerden kesermış

13
54
yanıtYanıtla
TÜRK:

Bu dünya bir binadan birde zinadan yıkılacak. Aslında dinimiz o kadar güzel ki biz kıymetini bilmiyoruz ALLAH kutsal kitabında herşeyi bize anlatmış bak böyle yaparsan senin lehine veya alehine ama biz insan hep bizim alehimize olanı yapıyoruz. Kuran-ı Kerimi açık okuyalım ama mealini Yüce yaratan o kadar anlatmış ki kendini iinsanı ve doğayı kuralları yasaları. Allah hepimizi korusun kötü yolda olan insanları ıslah eylesin. .

33
4
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

genclerimizi uyusturucudan ickiden kumardan uzak tutalim

28
5
yanıtYanıtla
ali:

Arkadaşlar niye şaşırıyorsunuz bir Twitter, Facebook hesabınız yok mu? Bizim ülke yurt dışından beter. Adam profilde dua paylaşıyor, cuma mesajı yayınlıyor özelden milletine eşine yürüyor. Ülkede ahlak denen bir şey kalmamış. Kimin ne olduğu belli değil gerçekten.

31
1
yanıtYanıtla
KIRMIZI BALİNA:

bunlar hep mavinin isi ; 3 gundur yok piyasadaaaaaa

14
18
yanıtYanıtla
Usta:

Kadın dul birden görünce aleti hop eşek cenetine

11
19
yanıtYanıtla
aklıselim:

Saçma sapan düşünmeyin arkadaş. Yazık etmiş kendine diye üzülmüyorsunuz bari ettiğini bulmuş deyip tanımadığınız birine neyin kinidir bu?

20
10
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title