Haberler

    Galatasaray, Kulüpleri Şampiyonlar Ligi Kozuyla İkna Etmeye Çalışıyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, kiralamak istediği futbolcuların kulüplerini Şampiyonlar Ligi kozuyla ikna etmeye çalışıyor.

    Transferde eli, kolu bağlanan UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasından dolayı kiralık, takas ya da bonservisi elinde futbolcu alma zorunluluğu bulunan Galatasaray, bu konuda kulüpleri "Şampiyonlar Ligi" ile ikna etmeye çalışıyor.

    Sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği Trezeguet, Ahmed Musa, Denayer ve Emre Akbaba için kulüpleriyle görüşen sarı-kırmızılı yöneticiler, karşısındaki yetkililere, oyuncuları vitrine koyacaklarını söyleyerek, "Birlikte kazanalım" çağrısında bulundular.

    Galatasaray cephesinin kulüplerle yaptığı konuşmalar şöyle:

    KASIMPAŞA'YA: EREN'İ SİZE VERELİM

    Trezeguet için 5.9 milyon euro veremeyiz. 1 milyon euroya kiralayalım veya Eren'i bedelsiz size verelim. Bu sözleşmede satın alma opsiyonu olsun. Trezeguet, Şampiyonlar Ligi'nde kendini göstersin ve değerlensin.

    LEİCESTER CİTY'E: MUSA BİZE GELİRSE DEVLER LİGİNDE OYNAYACAK

    Ahmed Musa'yı kiralamak istiyoruz, o da bize gelmek istiyor. Gelirse düzenli şans bulacak ve en önemlisi de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Bu da size, gelecek sezon için iyi bir bonservis fırsatı doğurabilir. Kiralama bedeli olarak 2 milyon euro vermeye hazırız.

    MANCHESTER CİTY'YE: DENAYER'İ VERİRSENİZ KENDİNİ GÖSTERİR

    Denayer'i 1 sezon daha kiralamak istiyoruz. Bizde düzenli olarak şans buluyor. Bu, Şampiyonlar Ligi'nde de kendini göstermesi anlamına gelir. Şu an istediğiniz 8-10 milyon euroları veremeyiz ama siz seneye bu rakamlara ulaşabilirsiniz.

    ALANYASPOR'A: BİZE KİRALAYIN, SÖZLEŞMESİNİ UZATIN

    Emre Akbaba için bugün bonservis parası veremeyiz. Bir yıl kalan sözleşmesini uzatın. O zaman bize kiralarsanız Emre'yi seneye çok iyi rakamlara satabilirsiniz. Hep göz önünde olacak ve Fatih Hoca da onu oynatmak istiyor. Bugün 3-5'e satamazsınız ama 1 yıl sonra çift haneli rakamları elde edebilirsiniz.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
    500

    Yorumlar (1)

    andsmero denizli:

    6 maç için mi

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title