Haberler

    Beşiktaşlı Domagoj Vida'nın Fiyatı 25 Milyon Euroya Çıktı

    Güncelleme:

    İsmi açıklanmayan bir İngiliz ekibi, Beşiktaş'ta forma giyen Domagoj Vida için şimdiden 25 milyon euroyu gözden çıkardı.

    İngiltere, İspanya ve İtalya'dan köklü kulüpler, Domagoj Vida'yı kadrolarına katabilmek için harekete geçti. Kartal'a, Rusya maçında 2 gol atarak tavan yapan başarılı futbolcu için henüz yazılı teklif gelmedi ancak bir İngiliz ekibinin şimdiden 25 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

    BEŞİKTAŞ HAVALARA UÇTU

    Bu sezon transfer politikasını tamamen takımdan ayrılacak oyunculardan gelecek olan bütçeye göre belirleyen Beşiktaş Yönetimi, Domagoj Vida'nın Dünya Kupası'nda yarı final görmesi nedeniyle deyim yerindeyse adeta havalara uçtu.

    HENÜZ YAZILI TEKLİF YOK

    Hırvatistan'ın önceki akşam Rusya'yı penaltı atışlarıyla yenerek yarı finale yükselmesi ve Vida'nın bu maçta iki gol atması nedeniyle Hırvat oyuncunun bonservisi transfer piyasasında daha da arttı. Dünya Kupası'ndan önce bazı İngiliz, İspanyol ve İtalyan kulüpleriyle ön görüşme yapan Beşiktaş Yönetimi'ne, Vida için henüz yazılı bir teklif gelmediği ortaya çıktı.

    SÖZLÜ FİYAT 25 MİLYON EUROYA ULAŞTI

    Şu ana kadar yapılan görüşmelerin sözlü durumda olması sebebiyle Vida konusunda temkinli olan Beşiktaş'ın en yüksek rakam olarak 25 milyon euroya ulaştığı öğrenildi. Adı sır gibi saklanan bir İngiliz kulübünden sözlü olarak böyle bir teklif alan siyah-beyazlı kulüp yine de adımlarını sağlam atıyor.

    VIDA GİDERSE PEPE KALACAK

    Yazılı teklif gelmediği için transferde büyük bir sessizlik içerisinde olan siyah-beyazlıların 25 milyon euroluk sözlü teklifin daha da yukarıya çıkmasını beklediği belirtildi. Bu arada Beşiktaş Yönetimi'nin, Vida'nın satılması durumunda Pepe'nin kadroda tutulmasına karar verdiği belirtildi. Takımın dengesinin bozulmasını istemeyen Teknik Direktör Şenol Güneş'in iki stoperin bir anda satılmasının ciddi bir risk oluşturacağını bildirdiği kaydedildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rusya Federasyonu Hırvatistan Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (24)

    Memati:

    Hırvatistan milli takımının en kötüsü kim isterse hemen satın servet çetin bile bundan daha iyiydi

    7
    7
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    ÜÇ LİRA VERİRLERSE ÖPÜN BAŞINIZA GOYUN

    5
    9
    yanıtYanıtla
    HAYIRDIR:

    DIŞARDAN ÜLKEYE PARA GİRECEK DİYE Mİ KARŞISINIZ

    yanıt2
    yanıt1
    SSK EMEKLİSİ:

    dışarıya ne zaman topcu satdınız da ÖDÜLLENDİRİLDİK ? daha dün CEZA ALIP YURT DIŞINA GÖNDERİLMEYEN KİM ?BEN SATIN ALAN VARSA SATIN DİYORUM SİZ NE GÖRDÜNÜZ . AYRICA ÜÇ LİRA DEDİĞİM ÜÇ MİLYON AVRODUR. AVRUPA OTUZ YAŞIN ÜSTÜNDEKİLERE KOLAY KOLAY PARA VERMEZ DE ONDAN HA ÇİN KULÜPLERİNE BİŞEY DEMEM

    yanıt1
    yanıt0
    AYŞEGÜL DAVAROĞLU:

    5 milyon veren çıkarsa trenin önüne atlarım.

    5
    6
    yanıtYanıtla
    mustafa ergün:

    soyadın gibi davaroğlu olduğun belli

    yanıt1
    yanıt1
    SSK EMEKLİSİ:

    HANİ OTUZ DU

    4
    4
    yanıtYanıtla
    NEYMAR:

    yahu iyi bisey olsa zamanında beşiktaşa kaktırmazlardı veya herhangi bi Türk takımına ahı giden vahı kalan döküntüleri futbolu olmayan ülkelere sokuyorlar gerçek senelerdir budur.

    3
    5
    yanıtYanıtla
    :

    BRAVO.

    yanıt7
    yanıt1
    NEYMAR NEREDE:

    İYİ BİŞEY OLSA DEMİŞSİN DE ADAM YARI FİNALDE. ÇEYREKTE DE GOL ATTI DAHA NAPCAK. . .

    yanıt4
    yanıt3
    Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title