Haberler

    Güntekin Onay: Vida 30-35 Milyon Euro Civarında Satılırsa...

    Ünlü spor sunucusu Güntekin Onay, yayıncı kuruluşta transfer gündemini yorumladı.

    İşte Güntekin Onay'ın yorumları:
    'VİDA, 30 - 35 MİLYON EURO...'
    Vida Hırvatistan Milli Takımı'nda Beşiktaş'ta oynadığından daha özgüvenli oynuyor. Takımıyla beraber yarı finale kaldılar. Bilinen bir oyuncu. Bu turnuvada güvenilirliğini de kanıtladı. Beşiktaş'ın transfer politikası Vida'ya bağlı. Eğer 30-35 milyon Euro civarında satabilirse kadrosundaki önemli eksikleri kapatabilir.
    "QUARESMA SATILMALI..."
    "Quaresma Beşiktaş taraftarı tarafından çok seviliyor ancak paraya çevirebiliyorsa satılmalı. Talisca'nın yerine bir oyuncu ve santrafor şart. Larin'in Beşiktaş seviyesinde görmüyorum. Negredo iyi bir paraya satılırsa çok iyi bir kazanç olur. Babel'in sözleşmesi devam ediyor. Gidiyor diye bakmamak lazım. Gökhan Töre ise yeni bir transfer diye düşünülebilir."
    UEFA Kupası'nda gruptan çıktıktan sonra maçlar 1 hafta arayla oynanıyor. O arada lig şampiyonluğu kaybediliyor.UEFA'da hem final oynayıp hem ligde şampiyon olmak çok zor iş. Tabii Beşiktaş grup kurasına seribaşı olarak katılacak. Grup maçlarında zorlanacağını düşünmüyorum Kadro planlanmasını çok iyi yapmaları lazım. Gökhan'a alternatif hücumcu bir bek arıyorlar. Orta sahada ise Atiba'da bence artık misyonunu tamamladı.
    Trabzonspor'da zamanında çok iyi transferler yapılmış. Yerli oyuncularda Soner Aydoğdu, Okay, Yasi Öztekin gibi parlayabilecek oyuncuları da almışlar ancak Okay harici Trabzonspor bunları kullanamadı. Bir sol bek bir stoper alırlarsa yine kötü bir kadroları yok. Abdülkadir ve Yusuf'ta önemli bir aşama kaydetti. Tabii şehrin bazı şeyleri kabul etmesi lazım. Trabzonspor'un Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kadar bütçeleri olmadığını ve finansal anlamda değil sportif alanda yarıştıklarını kabul etmeleri gerekiyor.
    Trabzonspor hakkında...
    "Kulüp kültürü çok önemli bir olgudur. Trabzonspor'da savaşan bir takım kültürünü içinde barındılmalı. Sahada kanının son damlasına kadar mücadele eden oyuncular yer almalı. Bu tip oyuncular seçilmeli ve oynatılmalı.'
    "Başakşehir ligin bitimine 5-6 hafta şampiyonluğun en önemli adaylarından biriydi. Geçen seneden ne eksiği var?"
    Kulüplerin ekonomik yapısı...
    "Ekonomik olarak kulüplerin ayakta kalması ve dengeli bir bilanço oluşturabilmesi bir plan işidir. Kulüpler de artık iş adamı, avukat, inşaatçılar tarafından yönetiliyor ancak finanstan da anlayan biri gerekiyor. Belçika, İsviçre, Fransa, Danimarka kişi başına düşen milli gelir açısından çok yüksek ülkeler ancak biz futbolculara onlardan daha çok maaş veriyoruz."
    "Kulüplerimizde oyuncu satışı, scouting, oyuncu geliştirme yok. Genel anlamda kulüplerin kendi yağında kavrulmaları yani yönetilmeleri için doğru bir plan oluşturmak gerekiyor." (Ajansspor)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Güntekin Onay Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title