Haberler

Galatasaray, Onyekuru Transferini Resmen Duyurdu

Güncelleme:

Galatasaray, Henry Chukwuemeka Onyekuru'nun transferi için görüşmelere bağlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Belçika kulübü Anderlecht'te geçiren Evertonlı futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru için resmi girişimlere başladığını KAP'a bildirdi.

"KENDİSİ VE KULÜBÜ İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI"

Yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru'nun Futbol A Takımımıza geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Everton FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

İSTANBUL'A GELDİ

Sarı-kırmızılılar, açıklamanın öncesinde bonservisi Everton'da bulunan Henry Onyekuru'yu İstanbul'a getirmişti. Nijerya Milli Takımı'nda da görev alan 21 yaşındaki sol kanat ve forvet oyuncusu, biraz önce Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi ve transferinde son noktaya gelindi.

19 MAÇTA 9 GOL ATTI

Geçen sezon İngiliz ekibinin Anderlecht'e kiraladığı Henry, ligde 19 karşılaşmada 9 gol kaydetti. Henry Onyekuru, Şampiyonlar Liginde de grup aşamasında 6 karşılaşmada da forma giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (31)

Sülo:

Bumu yıldız bu kadar dünyanız küçük mü

8
9
yanıtYanıtla
malcolm x:

bu adam iş yapar yannız adı biraz gıcık adını kısa olarak kotlamak lazım beşyekuru güzel olur.on kuru yiyemez...

5
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

MAL COLM X SEN MALMISIN? GERİZEKALIMI? YOKSA ŞAKLABANMI?

yanıt10
yanıt0
Iziiiiii Dortmund:

Fenerbahce yine koyar isterse Ronaldo gelsin!

2
9
yanıtYanıtla
melih:

hani 4 yıldızı olan takımmı hani su fenerin sahasında kupa kaldıran takımmı

yanıt3
yanıt1
8. HUDUT GAZILER IGDIR:

bunun adini yazana kadar transfer donemi kapanir elininizde kalir

5
3
yanıtYanıtla
Muhittin:

Chukwuemeka diye beste yapin geseliler ??

3
4
yanıtYanıtla
carlos:

formaya henry yazilsin .

7
0
yanıtYanıtla
Henry 3:

Numarası da 14 olsun 3 3

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

onyekuru o ne lan. arkadanda pilav söyle o zaman. MUZ CUM. CULARA LAF EDERKEN YEDİĞİMİZ NANEYE BAKIN. PARA YOKSA HİÇ ALMAYIN KARDEŞİM MECBURMUSUNUZ.

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title