Haberler

    Dark Passage'da Şok Ayrılık!

    Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi ekiplerinden Dark Passage, ligde göstermiş olduğu kötü performansın ardından Koç ve 2 oyuncusu ile yollarını ayırma kararı verdi.

    Emir Soysal / Skorer

    Türkiye'de Esporun öncülerinden ve hali hazırda Şampiyonluk Ligi tarihinin en başarılı ekiplerinden biri olan Dark Passage, ligde aldığı başarısız sonuçların ardından kadroda geniş çaplı bir yapılanmaya gideceğini belirterek, başta Takım Koçu Morning olmak üzere sırasıylaNişancı Route ve Ormancı Crush ile sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih ettiğini açıkladı.
    Dark Passage, sezon başında radikal bir değişiklik yapmış ve mevsim boyunca formasını giymiş tüm oyuncularıyla yollarını ayırmıştı. Organizasyon, Üst Koridor oyuncusu Marshall, Yıldız Ormancı KaKAO, Orta Koridor oyuncusu TRY, Yıldız Nişancı Ruvelius ve son olarak bir önceki mevsim 1907 Fenerbahçe ile Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali (TBF) şampiyonu olan ve sonrasında Worlds 2017'de boy gösteren başarılı Destek oyuncusu Japone ile yollarını ayırmış ve ardından sırasıyla Panky, Crush, LongB, Route ve Kairos ile anlaşmıştı. Mavi-Beyazlı takım lige 1907 Fenerbahçe mağlubiyeti ile başlamış ve devamında kötü kötü gidişata bir türlü dur diyemememişti.
    Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde 2 galibiyet, 7 mağlubiyet ile (Galibiyet-Mağlubiyet sayısı eşit) Beykent Üniversitesi YouthCrew ile birlikte ligin dibine demir atmış durumda olan Dark Passage, ayrılan Koç ve oyuncuların yerine kimin geleceğini akşam saatlerinde resmi bir açıklama ile duyurması bekleniyor.
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title