Haberler

    Onyekuru'da Katar'da Yetişti!

    Nijerya’da doğan Galatasaray’ın yeni transferi Onyekuru, 13 yaşında ülkesini terk ederek Doha’daki akademiye gitti. Buradaki 5 yıllık eğitimin ardından kendisini geliştirerek Belçika’nın yolunu tuttu.

    Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
    Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru, Nijeryalı olmasına karşın Katar menşeili bir futbolcu olarak öne çıkıyor. Nijerya'nın Onitsha kentinde dünyaya gelen Onyekuru, ardından ülkesini terk ederek Doha'daki Aspire Akademisi'nin yolunu tuttu.
    Scoutlar burada keşfetti
    2010'da 13 yaşındayken Katar'daki bu spor akademisine kayıt olan Onyekuru, beş yıl boyunca burada kaldı, 18 yaşında akademiden mezun oldu. Birçok branştan yetenekli sporcular keşfederken, öğrencilerin sportif kabiliyetlerini de geliştirdikleri ve aynı zamanda eğitimlerini sürdürebilecekleri bir ortamda okul eğitimini de burada aldı. Futbol scoutları tarafından burada keşfedildi, Belçika'nın Eupen takımına akademiden ayrıldıktan sonra gitti.
    Ronald Koeman'ın prensi
    Kendisini Eupen'de keşfeden ise o dönem Everton'un teknik direktörü olan Ronald Koeman'dı. Hollandalı teknik adamın isteğiyle Henry Onyekuru İngiliz ekibine transfer edildi ve kendisine beş yıllık sözleşme imzalatıldı. Ne var ki sonrasında Koeman da mavi-beyazlı ekipten ayrıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title