Haberler

Tacize Uğrayan Turist Kadın 8 Yıl Hapis Cezası Aldı

Güncelleme:

Mısır'da tatilini yapan Lübnanlı turist kadın, kendisini taciz eden adamı polise şikayet etti ancak skandal bir karar sonrası hapis cezasına çarptırılan kendisi oldu.

Lübnanlı turist Mona el Mazbuh, Mısır'da tatil yaptığı bölgede kendisini taciz eden adamı polise şikayet etti ancak polis genç kadının adama iftira attığı kararına vararak kadını gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkan turist 8 yıl hapis cezası aldı.

POLİSE KIZIN MISIRLILARA HAKARET ETTİ

Mısır'da tatil yapan Lübnanlı turist Mona el Mazbuh şehrin dışındaki bir noktada genç bir erkek ve bir taksi şoförü tarafından cinsel saldırıya uğradığını şikayetiyle polise başvurdu.

Fakat polis Mazbuh'un iftira attığını düşünerek kadın hakkında işlem başlattı. Bir video çekerek Mısır halkını eleştiren ve karara tepki göstererek Mısırlılar hakkında, "Dilenciler", "Fakirler" gibi sözler sarf eden kadın önceki gün mahkemeye çıkarıldı.

Tacize Uğrayan Turist Kadın 8 Yıl Hapis Cezası Aldı

ÖZÜR DİLEDİ AMA HAKİM AFFETMEDİ

Yaşananların ardından bir video daha çekerek herkesten özür dileyen kadın duruşmada tekrar özür diledi.

Genç kadın Kahire'deki duruşmada suçlu bulundu. 11 yıl hapis istemiyle yargılanan kadın 8 yıl hapis cezası aldı. Bu karara itiraz eden kadın hakkında son sözü hakim 29 Temmuz'da söyleyecek.

Tacize Uğrayan Turist Kadın 8 Yıl Hapis Cezası Aldı

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (54)

Balkan:

islam ülkelerinde kadın ve hayvan olmak zor beya :D

23
71
yanıtYanıtla
ÇARŞAFINA MEFTUN:

MÜSLÜMAN DÜŞMANI KADIN BELLİKİ AÇIK OLMASINDAN DA BELLİ İYİ OLMUŞ

12
42
yanıtYanıtla
DEMİRCİ HAYDAR:

Hiç kafanız alıyormu? Mısır dindar bir ülke. Orada erkekler harama bakmaz, tıpkı İran, Suudi Arabistan vs gibi. BU kız kesin yalan söylüyor , idam edilmeli.

9
45
yanıtYanıtla
demırcı havyara ıstınaden:

senın tanımadıgın bellı 4 yıldır bırebır çalışıyorum bu mılletlerle dinle alakası yok şeriat olmasa sokakta gezemez kımse kız kesınlıkle doğru söyluyor harama bakmaz dediğin adamlar haram içinde yaşıyorlar

yanıt7
yanıt1
cevap:

keşke türkiyede erkekleri taciz eden çırılçıplak gezenlerde ceza alsa :))

17
27
yanıtYanıtla
boss:

beğenmeyenleri anlıyorum açık saçık insanlar hoşunuza gidiyor gözlü tacizcisiniz ama erkekler de taciz ediliyor bu bir gerçek illa dokunarak değil açık saçıl giyinmekte tacizdir. . .

yanıt6
yanıt5
sofi:

fazla üzülmeyin yakında ülkemizde de aynı kanunlar uygulanacaktır görünen köy klavuz istemez : )))

15
28
yanıtYanıtla
Misirlioglu:

Cok iyi yapmis Misir hukumeti oyle bos salamayla itiraf etmek yok ben kadinim ben hakliyim olmaz super karar yerinde itiraf etmek yemez Misirda Misir Erkegi ve tourismi baltalayamasiniz boyle bos yalan sozlerle....

15
26
yanıtYanıtla
Birisi:

İşte adalet sistemi düzgün olmayan sosyal görgüsü zayıf erkeklerinin iradesiz olması makbul bir ülkeye turistik gezinin saçma sonu . Kızım dünyada gezilecek ülkemi kalmadı tüm ortadoğu ülkelerini memleketin lübnan mı sandın her arapça konuşan ülkeyi lübnan gibi mi sandın bunları bilmiyormusun saç teli görseler hemen çiftleşme dürtüleri harekete geçer yazııııkkkk.Bin mısırlı bir norveçli etmiyor

22
14
yanıtYanıtla
DEMİRCİ HAYDAR:

Tamam haklısın, Norveçli ler ekonomik olarak bize on basar, adalet sistemi evrensel normları karşılıyor, teknoloji olarak da, sosyal olarak da bizden çok iyiler. . Ammaa onlaar Gavur, ölünce cehenneme gidecekler. Dünya yalan, bırakın ABD''yi Almanyayı, japonyayı kıyamet yakın tedbir alın. . :)

yanıt8
yanıt7
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title